• Průvodce

aktualizováno

Objevte látky, u nichž skvrny nejsou problém

Popularita čalouněného nábytku stále roste. Není to žádným překvapením, jelikož čalouněný nábytek činí interiér útulnějším a elegantnějším. Trh nabízí extrémně širokou škálu čalouněného nábytku, který potěší sofistikovaným vzhledem. Často je však váháme koupit ze strachu, že jejich údržba bude náročná, zvláště když jsou v domě děti. A pokud vám řekneme, že jsou k dispozici čalounické tkaniny, které neabsorbují nečistoty, snadno se čistí a navíc neztrácejí svůj krásný vzhled ani po letech bez opatrného používání?

 

Čalounění se liší nejen barevnými variantami, vzory nebo kvalitou vlákna, ale také odolností vůči nečistotám. Před nákupem se ujistěte, že čalounění je odolné vůči otěru a odolné proti poškrábání, jako je kolekce tkanin Magic Home. Pokud sníte o nábytku čalouněném materiálem, který bude vypadat jako nový, navzdory rozlitému vínu, znečištění kečupem nebo popsání perem – seznamte se s textilními látkami Magic Home od společnosti Fargotex. Výběrem čalouněného nábytku těmito materiály, se zbavíte strachu z nečistot, jelikož každé ušpinění snadno odtsraníte pomocí běžného papírového ručníku.

 

Nábytek s tkaninami Magic Home lehce udržíte v čistotě. Nyní si můžete užívat sedacího nábytku bez obav, že by byl poškozen nebo znečištěn. Pokud by však přeci byla vytvořena na nábytku nějaká skvrna, rychle a jednoduše ji ze snadnočistících materiálů odstraníte. Veškeré rozlité kapaliny a nečistoty zůstávají na povrchu materiálu, aniž by pronikly dovnitř. K odstranění skvrn stačí pouze tři rychlé a snadné kroky:

1. jemně odstraňte špínu lžičkou

2. namočte skvrnu vodou a nechte ji vsáknout do papírové utěrky

3. nechte zaschnout

V případě popsání materiálu perem, stačí k odstranění obyčejná školní guma a popsání okamžitě zmizí bez náročného čištění.

Inovativní povrchy Easy Clean a Easy Life chrání vlákna před pronikáním nečistot, takže je možné odstranit veškeré skvrny bez narušení struktury materiálu. Až dosud bylo odstraňování skvrn z čalounění nábytku spojováno s nutností vystavit je poškození nebo výměně. Díky programu Magic Home bude vaše oblíbená pohovka, křeslo nebo jiný kus čalouněného nábytku vypadat bezvadně, i když ho náhodou zašpiníte. Díky snadnému čištění je používání nábytku ještě pohodlnější. Čalouněné výrobky z nabídky obchodu Nábytek-Bogart lze na objednání poáhnout látkami z kolekce Magic Home.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články