• Průvodce

aktualizováno

Jak funkčně vybavit předsíň

Předsíň, ačkoliv se to tak jeví, není  pouze průchozí místností, kde se rychle převlékáme a pokračujeme dodalší místnosti. Rádi bychom vám připoměli, že je to právě předsíň, která je prvním místem pro naše hosty. Právě tato místnost vytváří první dojem u návštěvníků. Předsíň má také velký úložný potenciál, ale tento by měl být správně využit z hlediska estetických rozměrů. Jak zařídit praktickou předsíň? Zjistěte, co by v ní nemělo chybět.


Potenciál předsíně


Předsíň je místnost, která je ve srovnání s ostatními někdy trochu opomíjená a při plánování uspořádání jí obvykle věnujeme nejméně pozornosti, což je velká chyba. Ve výsledku tak nevyužíváme její potenciál v maximální míře. Nábytek do předsíně, stejně jako dekorativní prvky a barevná kompozice by měly být nejen praktické, ale také esteticky sladěné. Díky tomu bude předsíň vypadat efektivně a potěší nejen hosty, ale také zpříjemní každodenní používání. V předsíni je kromě estetiky uspořádání také důležité pohodlí. Při uspořádání tohoto interiéru je důležité o tomto aspektu pamatovat.

meble do przedpokoju 


Dokonalá předsíň:

  • je vybavena funkčním nábytkem

  • je konzistentní z hlediska přijatého stylu interiéru

  • má místo, kde se mohou uživatelé přezout, např. botník se sedákem

  • má prostor pro uložení svrchního oblečení a dalších párů obuvi

wygodny przedpokój  


Předsíňový nábytek


Při výběru nábytku do předsíně je nejlepší zvolit sestavu, díky níž bude celé aranžmá kompozice konzistentní a esteticky rafinované. Předsíně nejsou obvykle příliš velké, proto je dobré vybrat nábytek, který má několik funkcí v jedné sestavě. V tomto ohledu jsou ideální předsíňové skříně, které obsahují věšáky, skříň na boty nebo dveře se zrcadlem. Hala by měla být také vybavena skříní s posuvnými dveřmi, ve které můžete skrýt spoustu oblečení, stejně jako náhradní boty a módní doplňky. Takové řešení usnadní udržování pořádku a místnost nebude vypadat chaoticky a neuspořádaně.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články