• Průvodce

aktualizováno

Moderní obývací stěny do malých obývacích pokojů

Malé interiéry jsou vždy velkou výzvou z hlediska zařizování. Každý z nás očekává, že obývací pokoj bude praktický, estetický a zároveň pohodlný. Jak splnit tato očekávání? Moderní obývací stěny dokonale pasují do malých interiérů a dodají jim praktický a efektivní rozměr. Poradíme vám, jak si vybrat nábytek do malého obývacího pokojů.

Nowoczesna meblościanka Carmen 

Obývací stěny v současné době zažívají svoji velkou renesanci. A není divu, protože tyto komplety jsou mimořádně funkční a praktické. Výběrem obývací stěny pro váš interiér získáte větší možnosti úložného prostoru a zároveň ušetříte místo v místnosti. Moderní obývací stěna se rozhodně liší od těch klasických, které známe z dob lidové republiky. Dnešní nábytek je obvykle modulární, díky čemuž získáváme svobodu při jeho uspořádání a můžeme libovolně upravovat jejich rozvržení, pokud chceme provést změny v obývacím pokoji.

Nowoczesne meblościanki Blanco 

Moderní obývací stěny se vyznačují promyšleným uspořádáním jednotlivých polic a skříněk, díky čemuž získáme spoustu úložného prostoru i v malém obývacím pokoji. Komplety nábytku do obývacího pokoje se obvykle skládají z televizní skříňky, komody, regálu a dalších úložných míst, například závěsných polic. K základní sadě si můžete dokoupit konferenční stolek, pokud jej již základní komplet neobsahuje. Nábytek v malém obývacím pokoji by měl být omezen pouze na nezbytné prvky, aby nepřeplňoval prostor. Proto je vždy nejlepším řešením komplet obývacího nábytku. Tento komplet se snadno vejde i na malou zeď. Pak už jen stačí zvolit efektivní a pohodlný sedací nábytek, doplňky a obývací pokoj je hotový.

Nowoczesne meblościanki Pure 

Moderní obývací stěny potěší moderním a sofistikovaným designem. Nejsou tak masivní jako ty, které spojujeme s časy minulými. Dnes si můžeme vybrat z modelů s geometrickými liniemi, lakovanými nebo matnými povrchy v jakékoli barvě a také z dekorativních doplňků, jako je osvětlení polic nebo vitrín. Výběr je tak velký, že si každý najde svůj ideální nábytek do obývacího pokoje.

Při výběru obývací stěny pro malý obývací pokoj je důležité vybírat takovou stěnu, která nebude příliš dekorativní a barevná, jelikož takový přebytek dekorací může interiér zbytečně přeplnit. Chcete-li interiér vizuálně zvětšit, je nejlepší zvolit nábytek ve světlém odstínu bez zbytečných dekorací. Odstíny bílé a šedé, případně světlého dřeva budou fungovat skvěle.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články