• Průvodce

aktualizováno

Rozkládací nábytek, který vám usnadní život

Funkčně a účelně uspořádaný byt umožňuje pohodlné užívání jednotlivých interiérů. K dosažení takového efektu je nutné efektivně využít prostor spočívající ve správném plánování uspořádání zařízení a toho, jaký nábytek zvolíme. Rozkládací nábytek je dobrý způsob, jak zvýšit funkčnost pokojů a obratně využít potenciál jakéhokoli prostoru. Představujeme několik šikovných řešení, která se ukáží jako mimořádně chytrá a užitečná nejen v malých interiérech.

I výjimečně malé a obtížně uspořádatelné interiéry lze uspořádat tak, aby co nejlépe plnily svoji funkci a poskytovaly pohodlí. Rozkládací nábytek s dalšími funkcemi bude mimořádně užitečným řešením. Často se jedná o multifunkční nábytek, díky kterému je možné snížit množství nábytku v interiéru na minimum, což je důležité pro malé a moderní pokoje.

Pohovka

Rozkládací pohovka je velmi populární řešení, zejména když potřebujeme další místo na spaní v bytech s nedostatečným počtem pokojů. Pohovka s funkcí rozkládání má mnoho výhod, ale nejdůležitější je, že na ní můžete pohodlně spát v noci a během dne se změní na pohodlné a efektivní místo k sezení. Zabírá mnohem méně místa než tradiční postel a nabízí také prostor pro uložení lůžkovin nebo jiných věcí. Navíc díky svému atraktivnímu vzhledu může být umístěna v obývacím pokoji. Moderní pohovky mají i jiné vymoženostmi, díky nimž jsou ještě praktičtější. Vytahovatelné opěrky pod nohy, nastavitelné opěrky hlavy, výsuvné desky nebo dodatečné úložné plochy – to jsou jen některá z módních řešení.

 meble rozkładane sofa maniek

Křeslo

Křeslo je nábytkem, bez kterého si nelze představit pohodlný obývací pokoj, koutek na čtení nebo ložnici. Navíc dodává interiéru útulnost a elegantní výraz. Moderní křesla lze rozložit. Pomocí pohybu zad nebo speciální rukojeti na boku můžete konstrukci snadno rozložit do sklopné polohy. Křesla s funkcí RELAX mají výklopnou opěrku nohou a pohodlné područky, které zajišťují maximální komfort při používání.

rozkładany fotel amber relax 

Konferenční stolek

Zajímavým řešením pro obývací pokoje jsou rozkládací konferenční stolky, díky nimž je interiér nejen efektivnější, ale také mnohem funkčnější. Rozkládací konferenční stolek může být vybaven mimo jiné dalšími zásuvkami, policemi a výsuvnými deskami. Doporučujeme také konferenční stolky s rozkládacími nohami, které lze v případě potřeby použít jako tradiční stůl. Kromě toho jsou konferenční stolky mimořádně chytrým řešením, jehož struktura byla navržena tak, že se pod horní část vkládají taburetky. Tímto efektivně získáme dodatečné místo pro sezení v případě návštěvy. Za pozornost stojí také takzvané stolky 2 v 1. Jedná se o konferenční stolky, které mají pod povrchem většího modelu ještě jeden stolek menší velikosti, který lze vysunout, když je potřeba.

 rozkładane meble ława nina

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články