• Ložnice
  • Místnosti
  • Průvodce
  • Trendy

aktualizováno

Šatní skříň na míru – Konfigurátor šatní skříně Moor

Také máte doma obvykle nedostatek místa pro uložení věcí? Řešením tohoto problému je pořízení skříně s posuvnými dveřmi. Tyto skříně se vyznačují vysokým úložným potenciálem. Navíc šetří cenný prostor a skvěle se hodí do různých uspořádání. Najít ideální posuvnou skříň však může být náročné. Víme, jak je důležité, aby byl nábytek přizpůsoben individuálním potřebám uživatele. Proto jsme vytvořili intuitivního průvodce, ve kterém si můžete sami navrhnout svoji vlastní vysněnou skříň. Jak to funguje?

Co se dozvíte v tomto článku:

  • Co je to konfigurátor posuvné skříně?
  • Jak si mohu v několika krocích navrhnout ideální skříň?
  • Jaké možnosti vám nabízí konfigurátor skříní Moore?
Související článek: Přestavba ložnice za jeden den!

Konfigurátor šatní skříně – co to je?

Speciálně pro vás jsme připravili online konfigurátor, který vám pomůže s výběrem a vizualizací vhodné skříně. Díky široké paletě barev a designů si jistě vytvoříte svůj ideální model. Kromě toho můžete snadno optimalizovat rozměry a vnitřní uspořádání skříně. Posuvná skříň tak splní vaše individuální potřeby a bude optimálně přizpůsobena podmínkám konkrétní místnosti. Jak to udělat? Toho lze dosáhnout v několika jednoduchých krocích, kterými vás tvůrce intuitivně provede..

szafa przesuwna

Jak navrhnout skříň v konfigurátoru?

Kliknutím na odkaz průvodce získáte přístup k pěti krokům, pomocí kterých si můžete navrhnout vlastní skříň s posuvnými dveřmi.

1.     Nastavení šířky skříně

Nejprve musíte nastavit šířku posuvné skříně. Na výběr jsou čtyři varianty velikostí. Tím zajistíte, že velikost skříně bude odpovídat podmínkám a kapacitním požadavkům vašeho pokoje. Po výběru se zobrazí vizualizace skříně a cena. Poté stačí kliknout na tlačítko „Pokračovat na další krok“ a zadat další parametry.

2.     Výběr polic

Dalším krokem je výběr polic. To znamená, že zde můžete rozhodnout o vnitřním uspořádání skříně a vyplnění jednotlivých výklenků. V závislosti na počtu výklenků si můžete vybrat několik možností najednou, aby každý z nich měl pro vás optimální sadu polic.

3.     Výběr dveří

Je čas vybrat čela skříně, tj. dát jí preferovanou designovou podobu. Estetiku nábytku určuje výběr konkrétních čel. V průvodci naleznete mnoho atraktivních designů předních stran, díky nimž si můžete úspěšně vybrat tu, která ideálně odpovídá vašim individuálním představám.

szafa przesuwna na wymiar

4.     Osvětlení

Jakmile si vyberete čela, můžete skříň doplnit osvětlením. Tato možnost vám umožní obohatit skříň o funkční řešení, díky němuž bude používání nábytku rozhodně pohodlnější. Tento údaj je samozřejmě nepovinný a lze jej jednoduše vynechat.

5.     Doplňky

Posledním krokem při navrhování šatní skříně Moore je možnost obohatit ji o systém tichého zavírání. Systém reguluje pohyb posuvných dveří, aby nedocházelo k jejich nekontrolovatelnému posouvání a zabouchnutí.

Nakonec jednoduše shrňte svůj výběr a objednejte si dokonalý šatník Moore. Důležitou výhodou průvodce je nejen jeho snadné použití, ale také skutečnost, že při výběru konkrétních variant máte neustále přehled o konečné ceně navržené skříně.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Monika Procházková

Související články