• Místnosti
  • Obývací pokoj
  • Průvodce

aktualizováno

Top 4 nejoblíbenější TV skříněk u Nábytku Bogart!

Téměř povinným kusem nábytku v každém českém obývacím pokoji je TV skříňka, na kterou umístíte domácí kino. Plánujete koupi tohoto kusu nábytku a přemýšlíte, jaký vybrat? Máme pro vás několik neobvyklých a v poslední době oblíbených návrhů. Podívejte se na náš přehled nejoblíbenějších TV skříněk.

V tomto článku se dozvíte:

  • Jaká televizní skříňka se hodí do moderního elegantního obývacího pokoje?
  • Jaký typ televizní skříňky zvolit do průmyslového interiéru?
  • Která TV skříňka bude ideální pro jednoduchý, klasický pokoj?
  • Jak vypadá moderní televizní skříňku?

TV skříňka Nicole – elegance a symetrie

Naším prvním návrhem je televizní skříňka s názvem Nicole. Její hlavní předností je jednoduchý, symetrický tvar. Tato dva metry široká skříňka se skládá ze čtyř uzavřených polic a úzké prohlubně umístěné ve střední části nábytku těsně pod úrovní horní desky. Sem umístíte set-top box, router Wi-Fi nebo herní konzoli. Konstrukce je vyrobena z masivních MDF desek o tloušťce 16 mm. Navzdory jednoduchému tvaru dodávají drážkovaná čela, která působí dojmem hustých svislých drážek – jako u antických dórských sloupů, eleganci a šik. Skříňka je vyrobena z bílé desky, jejíž matný povrch zajímavě kontrastuje s jednoduchým kovovým rámem v matně zlaté barvě. Nohy jsou tenké, což nábytku dodává na lehkosti.

Do jakých interiérů se tento nábytek hodí? Především v elegantních interiérech, kde hledáte moderní vkus. Ideálním pozadím pro tento kus nábytku budou všechny odstíny šedé nebo jemné pastelové barvy. Jednoduché geometrické tvary budou tomuto kusu nábytku dělat dobrou společnost, takže při sestavování nábytku do obývacího pokoje vsaďte na jednoduchost a moderní eleganci.

Zaujala vás forma naší skříňky, ale bílá není to, co hledáte? Žádný problém! V naší nabídce najdete přesně stejný model, ale v černém barevném provedení.

TV skříňka Asha – ideální nábytek pro loftové vestavby

Industriální loftový styl stále zdobí byty Čechů. Není divu, protože interiéry v loftovém stylu mohou být opravdu elegantní, aniž by byly příliš okouzlující. Pokud si zařizujete obývací pokoj v tomto stylu a navíc chcete, aby byl váš interiér moderní – máme pro vás dokonalý návrh. Rádi bychom vám představili TV skříňku Asha s jednoduchým designem, ale mimořádně zajímavou povrchovou úpravou.

Máme co do činění s několika texturami. Korpus skříňky Asha je laminovaná deska – horní deska a boky jsou vyrobeny z desky imitující dřevo. Nejzajímavějším a nejcharakterističtějším prvkem tohoto nábytku jsou čela z tmavě šedé MDF desky frézované v geometrických diagonálních liniích. Jejich průběh je horizontální, vertikální nebo diagonální, což dodává tomuto kusu nábytku dynamický a moderní charakter. Celek je podepřen kovovým rámem v černé barvě – tak charakteristické pro industriální styl.

Nábytek je velmi praktický a pojme veškeré potřebné TV vybavení a drobnosti. Můžete použít dvě vnější police uzavřené za čela bez úchytek, podélnou uzavřenou polici umístěnou uprostřed a další otevřený prostor těsně pod linií horní desky.

Díky použití mnoha textur a materiálů lze tuto skříňku kombinovat jak s dřevěným, klasičtějším nábytkem, tak i s nábytkem strožším, například kovovým.

TV skříňka Loftia – klasická a jednoduchá v moderním pojetí

Máme také nabídku pro tradicionalisty a milovníky klasického stylu. Přestože je TV skříňka Loftia nábytkem s jednoduchým a neokázalým designem, vynahrazuje to barevnou kombinací materiálů, z nichž je vyrobena. Začněme však od začátku. Konstrukce tohoto kusu nábytku je kompaktní, symetrický prvek. Korpus je vyroben z laminované MDF desky v barvě Artisan – světlý dub, zatímco čela jsou z matného černého plastu. Celek je podepřen podstavcem ze stejné laminované desky jako korpus. Díky černým čelům je tento kus nábytku i přes svou jednoduchou a klasickou formu vhodný jak do klasických, jednoduchých interiérů, tak i do těch s moderním nádechem nebo dokonce do loftu.

Silnou stránkou tohoto nábytku jsou jeho rozměry. Dvoumetrová konstrukce a několik úložných prostorů znamená spoustu úložného prostoru. Je tu však jedna podmínka – před nákupem si dobře změřte svůj prostor a ujistěte se, že se do něj tak dlouhá skříň vejde.

TIP: Někdy se nevyplatí nutit velký nábytek do relativně malého prostoru. I když se fyzicky vejdou, zahltí prostor. Lepším řešením je koupit několik menších, abyste získali dojem lehkosti.

Moderní TV skříňka Paris – cesta do budoucnosti

Konečně tu máme něco pro odvážné, kteří se nebojí pohlédnout do budoucnosti a nezaleknou se futurističtějších forem. Ale buďte si jisti – níže uvedený nábytek se také vztahuje ke klasickým formám, takže možnosti uspořádání jsou poměrně široké.

Televizní skříňka Paris je moderní kus nábytku vyrobený z MDF desky. Charakteristickým rysem tohoto nábytku jsou čela s vysokým leskem a frézovaným dekorem rybí kosti. Odkazuje na styl 60. a 70. let minulého století, ale s moderním nádechem. Bravo za tento nápad! S touto dobou souvisí i zužující se, šikmo umístěné nohy, které nábytek podpírají. Skoro jako konzole a komody z dob komunismu. Jenže design je naprosto moderní, což je nepochybně dáno tmavým barevným provedením nábytku v odstínech grafitové barvy.

Prostorné skříňky a centrálně umístěná zásuvka jsou prvky, které činí tento kus nábytku praktickým. Vejde se do něj nejen vybavení domácího kina, ale i různé další drobnosti.

Toto je jen výběr nejoblíbenějších televizních skříněk z naší nabídky. Podívejte se do našeho obchodu a vyberte si ten model, který bude jako šitý na míru právě pro Vás.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Monika Procházková

Související články