• Průvodce

aktualizováno

Modulární nábytek – inovativní způsob uspořádání obývacího pokoje

Z roku na rok si modulární nebo také modulový nábytek získává stále více příznivců a stále častěji se volí pro domácí a kancelářské interiéry. Zpočátku byly modulární obývací stěny jen málo viděny, ale dnes najdete celou řadu typů a forem. Díky tomuto řešení můžeme úspěšně vytvořit využitelný prostor, který splní individuální potřeby a očekávání.

Moderní modulový nábytek


Moderní přístup k uspořádání domácích interiérů předpokládá, že jejich vybavení by mělo kombinovat tři nejdůležitější vlastnosti. Zaprvé, nábytek do obývacího pokoje nám má poskytnout maximální pohodlí při používání, zadruhé, být funkční a praktický a zároveň esteticky vytříbený. U moderního nábytku vyniká ještě jeden aspekt – osobní charakter. Jak je to možné… Odpovědí je modulární nábytek, tj. Nábytek, ze kterého můžeme samostatně a jakýmkoli způsobem vytvářet různé konfigurace, čímž získáme produkt ideálně přizpůsobený našim individuálním estetickým preferencím, ale také podmínkám konkrétního interiéru. Dokonalým příkladem je kolekce nábytku Malachit, která je moderní kombinací nejvyšší kvality, pohodlí a inovativního konstrukčního přístupu. Nábytkový systém se skládá z mnoha prvků, které se liší tvarem,  rozměry a funkcí. Díky tomu si můžete vybrat pouze ty prvky, které potřebujete a využijete k vytvoření jednoho kompletního kusu nábytku, který splní očekávání a potřeby daného interiéru.

modułowy narożnik  

Výhody modulárního nábytku


Modulový nábytek je řešení, jehož hlavním předpokladem je získat konkrétní kus nábytku na základě jeho estetických a funkčních vlastností, aniž byste se museli starat o jeho finální podobu a rozměry. Díky mnoha možnostem sladění jednotlivých prvků můžete vytvořit jedinečný čalouněný nábytek. Často se stává, že při výběru hotového čalouněného prvku nábytku se musíte vzdát jeho nákupu kvůli špatné velikosti. V případě modulárního nábytku si s tímto nemusíte dělat starosti, protože stačí upravit jednotlivé prvky, ze kterých bude hotový blok vytvořen, aby velikost nepřesáhla očekávané rozměry. Výhodou modulárního nábytku je také možnost provádět změny v jeho konfiguraci. Jednotlivé prvky mají háčky, díky kterým můžete úspěšně změnit uspořádání jednotlivých prvků nábytku nebo k nim přidat nové.

meble wypoczynkowe modułowe 

Modulární nábytek a další funkce


Moderní modulární nábytek lze obohatit zajímavými řešeními, aby se jeho používání ještě více zpříjemnilo. Kromě vysoce kvalitního zpracování můžete využít jiné funkce, které činí nábytek ještě atraktivnějším.


Modulární nábytek může mít:
– manuální nebo elektrická funkce Relax
– skříňky
– výsuvný stolek
– chladič šálků
– audio systém se schopností přehrávat hudbu z mnoha nosičů a zdrojů

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články