• Průvodce

aktualizováno

Skříně s posuvnými dveřmi Moore – navrhněte si svou dokonalou šatní skříň

Skříň s posuvnými dveřmi je nábytek, bez kterého si nelze představit funkčně vybavený pokoj. Umožňuje efektivně obohatit prostor a vytvořit pohodlnou odkládací plochu. Vybrat perfektní šatní skříň však může být problém, protože je obtížné dokonale sladit konkrétní kus nábytku s podmínkami místnosti, individuálními očekáváními ohledně její kapacity a funkčnosti i estetického hlediska. Řešením jsou skříně s posuvnými dveřmi, které si můžete navrhnout sami pomocí snadno použitelného průvodce šatní skříně. Jak průvodce používat a proč se vyplatí? 

Jaká by měla být dokonalá skříň s posuvnými dveřmi?

Šatní skříň s posuvnými dveřmi je jedním z nejjednodušších a nejfunkčnějších řešení interiérového designu. Interiér vybavený posuvnou skříní se stává atraktivnějším, ale zároveň se zvyšuje jeho funkčnost, protože získáváme pohodlný úložný prostor. Největší výhodou posuvných skříní je, že kombinují atraktivní design a velkou úložnou kapacitu. A jak víte, právě na těchto dvou aspektech nám při výběru nábytkových sestav do obývacího pokoje, ložnice a dalších místností záleží nejvíce. Posuvný systém se snadno používá, nezabírá mnoho místa a poskytuje efektní uspořádání interiéru. I když však trh nabízí širokou škálu modelů skříní s posuvnými dveřmi, může být poměrně obtížné sladit je s potřebami a podmínkami konkrétního interiéru. Protože se většinou ukáže, že i když nám rozměry a provedení šatní skříně vyhovují, vnitřní uspořádání nesplňuje funkční očekávání. Řešením tohoto problému je průvodce šatní skříní, s jehož pomocí si v několika jednoduchých krocích navrhnete ideální skříň s posuvnými dveřmi. 

 

szafa przesuwna na wymiar 


S cílem vyřešit dilemata spojená s hledáním šatní skříně ideálně vhodné pro interiér a užitné potřeby domácnosti vznikl konfigurátor šatní skříně Moore. Jde o jednoduchý a intuitivní online konfigurátor, který vám pomůže vybrat a vizualizovat vaši skříň. Můžete se rozhodnout o rozměrech šatní skříně, uspořádání a vybavení jejího interiéru a také si vybrat vhodnou variantu z široké barevné palety dostupných dveří. Díky tomu splní posuvná skříň očekávání jak po praktické, tak i užitné stránce a bude dokonale ladit s designem konkrétního uspořádání interiéru. Navíc si můžete vybrat doplňkové prvky vybavení posuvné skříně, jako jsou police a příčky, a také obohatit daný model šatní skříně o osvětlení. Můžete si tak objednat šatní skříň na základě vašich individuálních preferencí a požadavků. 

 

zbuduj szafę 

 

Jak vytvořit šatní skříň Moore? 

S pomocí průvodce si můžete rychle a snadno navrhnout vlastní šatní skříň. Stačí v pár jednoduchých krocích, kterými vás konfigurátor provede, vybrat preferované varianty. 

1.      Upravte šířku šatní skříně 

2.      Vyberte police 

3.      Vyberte dveře 

4.      Vyberte osvětlení 

5.      Vyberte doplňky 

6.      Ověřte svůj výběr a objednejte si vytvořenou šatní skříň Moore. 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články