• Průvodce

aktualizováno

Vybíráme manželskou postel boxspring

Postele boxspring se nyní těší rostoucí popularitě. Až donedávna známé pouze z amerických filmů a pobytů v penzionech a hotelech, nyní také vstupují do interiérů našich ložnic. To vše je způsobeno dostupnějšími cenami, ale také módou pro tento typ efektivních modelů postelí. Postele boxspring jsou perfektní jako postele určené pro páry, a to díky jejich pohodlné konstrukci a mnoha funkčním hodnotám. Podívejte se, proč je postel boxspring do ložnice ideální.

Postel boxspring, jaká je to postel?

Postele boxspring, vysoké postele, hotelové postele – tyto a mnoho dalších jmen definuje typ postele, který se vyznačuje masivní, plně čalouněnou konstrukcí, ve které matrace a rám tvoří jednotný povrch. Postele boxspring se vyznačují především možností zajištění maximálního pohodlí při jejich používání a vlastnostmi podporujícími zdravý spánek. Tyto modely jsou proto ideální pro páry, jelikož umožňují individuální přizpůsobení postele osobám, které se liší váhou, výškou, ale také preferencemi ohledně podmínek spánku – s postelí boxspring pocítíte maximální míru pohodlí. Postele boxspring přicházejí v různých provedeních a barvách, stejně jako v široké škále velikostí, ze kterých si můžete vybrat. Kromě toho trh v současné době nabízí modely obohacené o další funkce, kterým byste měly věnovat pozornost.

łóżka kontynentalne 

Manželské postele boxspring

Klasické postele boxspring jsou vybaveny jednou velkou bonellovou matrací, která dokonale sedí tělům uživatelů a poskytuje jim pohodlí a optimální podmínky pro udržení zdraví páteře. Existuje však také mimořádně zajímavé designové řešení určené zejména pro páry. Díky tomu si mohou manželské páry při společném spánku užívat různé kvality povrchu na spaní. Co to znamená? U těchto postelí je spací část tvořena dvěma samostatnými matracemi, které jsou přizpůsobeny individuálním preferencím každého uživatele. Díky tomu si každý může vybrat model matrace s různým stupněm tvrdosti nebo designových kvalit. Dvoulůžkové postele boxspring lze také obohatit o systém nastavení spací plochy. Elektricky ovládané postele umožňují každému z manželů nastavit optimální úroveň roštu.

Łóżko małżeńskie kontynentalne 

Z čeho se skládá postel boxspring?

Postel se skládá ze spodní části – rámu s roštem a matrace, která mu odpovídá. Charakteristickým rysem matrace je její vyplnění bonnellovými pružinami, což umožňuje vysokou pružnost povrchu. Výsledkem je, že když tělo tlačí na pružiny, je rovnoměrně rozloženo po povrchu celé matrace. Horní matrace je potom vyrobena z kapsičkových pružin, díky níž si i lidé s onemocněním páteře budou moci užít zdravý a pohodlný spánek. Díky vysokému rámu a na něm umístěné matraci je postel mnohem vyšší než u standardních modelů, což uživatelům usnadňuje vstávání z postele. Postele boxspring jsou celočalouněné (rám s matrací a boky matrace jsou čalouněny, stejně jako opěrka hlavy), díky čemuž je vytvořen elegantní nábytek do ložnice, který lze dodatečně přizpůsobit individuálním designovým očekávání.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články