Popis výrobku

Hledáte ideální čalouněný taburet, který oživí váš interiér a zároveň poskytne praktické využití? Seznamte se s taburetem Palermo - Inari 91/95.

Taburet Palermo je vynikající volbou pro ty, kdo hledají dokonalou kombinaci stylu a funkčnosti. Jeho moderní design s chromovanými nožičkami a silnou šedou látkou Inari 91 dodá vašemu interiéru sofistikovaný vzhled.

Taburet je vyroben z kvalitní dřevotřísky, což zaručuje jeho pevnost a odolnost. Sedák z polyuretanové pěny T30 poskytuje vysoký komfort sezení. S rozměry 103 x 37 x 53 cm je tento taburet ideální pro každý interiér, ať už hledáte praktické sezení nebo stylový doplněk.

Výhodou taburetu Palermo je jeho univerzálnost. Díky neutrální šedé barvě a modernímu designu se hodí do každého interiéru. Ať už potřebujete doplněk k vašemu gauči nebo hledáte praktické sezení, taburet Palermo je tou správnou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Odolná konstrukce → vyrobena z kvalitní dřevotřísky, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Díky tomu je taburet ideální pro každodenní použití, ať už potřebujete další místo k sezení nebo pohodlnou podnožku po dlouhém dni.
  • Pohodlné sezení → sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, která nabízí optimální komfort a podporu. Ať už si chcete odpočinout s knihou nebo sledovat televizi, tento taburet je ideální volbou.
  • Stylový design → s jeho moderním a elegantním vzhledem se tento taburet stane skvělým doplňkem do jakéhokoli interiéru. Jeho chromované nožičky dodávají nábytku luxusní vzhled, zatímco silná látka dodává teplý a útulný pocit.
  • Praktické rozměry → 103 x 37 x 53 cm - hodí se do jakéhokoli prostoru. Je ideální pro menší byty nebo pokoje, kde je třeba využít každý centimetr.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 103 cm,

  • výška: 37 cm,

  • hloubka: 53 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Barva

černá

Skupina

hrubá látka

Typ

Inari 91

Typ

Inari 95

Provedení

Konstrukce

dřevotříska

Konstrukce

dřevo

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

sedák

Bonellovy pružiny

Další informace
Bonellovy pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedadel čalouněného nábytku. Každá pružina je samostatně zabalena a spojena se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedadlo optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellovy pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich robustní konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/calouneny-taburet-palermo---inari-91-95-p-147832-1634-1634.html