Popis výrobku

Hledáte ideální křeslo pro svůj moderní obývací pokoj? Seznamte se s křeslem Monroe Velvet v antickém růžovém provedení Bluvel 52.

Toto křeslo z kategorie čalouněného nábytku je skvělým řešením pro ty, kteří chtějí přidat do svého interiéru něco výjimečného. Růžová barva dodá vašemu prostoru jedinečný a elegantní vzhled. Sametový materiál dodává pocit luxusu a pohodlí.

Křeslo Monroe je také velmi praktické. Jeho rozměry 68 x 110 x 73 cm zaručují komfort během sezení a výška sedu 46 cm je ideální pro dlouhodobou relaxaci. Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Co se týče kvality, toto křeslo je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu Bluvel 52, který je odolný a snadno se udržuje. Tato růžová látka je nejen krásná na pohled, ale také velmi praktická a odolná. S křeslem Monroe získáte nejen stylový doplněk, ale také kvalitní a trvanlivý kus nábytku.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný rozměr → Křeslo Monroe nabízí velkorysé rozměry 68 x 110 x 73 cm, což zaručuje pohodlné sezení a relaxaci. Jeho široký sedák s výškou 46 cm je ideální pro dlouhé večery u televize nebo při čtení knihy.
  • Vlastní montáž → Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.
  • Potahová látka Bluvel 52 → Tento typ materiálu je známý svou odolností a dlouhou životností. Růžová barva dodává křeslu jedinečný a elegantní vzhled, který oživí každý interiér.
  • Čalouněný nábytek → Křeslo Monroe je vysoce kvalitní a pohodlné. Tento druh nábytku je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci stylu, pohodlí a funkčnosti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 68 cm,

  • výška: 110 cm,

  • hloubka: 73 cm,

  • Výška sedu: 46 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

růžová

Typ

Bluvel 52

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknout sedák ve vzpřímené poloze. Po uvolnění zámku je možné pohodlně sklopit opěradlo podle osobních preferencí.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/kreslo-monroe-velvet---anticka-ruzova---bluvel-52-p-39446-1634-1634.html