Popis výrobku

Křeslo Ušák Skandinávské Nordic na vysokých nožkách

Křeslo Ušák Nordic vyznačující se efektní formou a vysoce kvalitním provedením s důrazem na nejmenší detail. Ideální do interiéru osob hledajících nábytek ve skandinávském stylu. Subtilní prošívání na opěradle zdůrazňují krásu nabídky. Svou formou přitahuje pozornost dokonce i nejnáročnějších zákazníků.

Křeslo Ušák Nordic je vyrobeno z vysoce kvalitních komponentů. Sedák je stvořen na čalounických pásech a polyuretanové pěně, což umožní komfortní používání. 

Vlastnosti produktu:

  • solidní konstrukce
  • moderní provedení
  • křeslo ve skandinávském stylu
  • možnost výběru látky
  • subtilní prošívání na opěradle

    

               subtilní prošívání                                 pohodlný sedák                                   dřevěné nožky

 

Provedení produktu:

  • výplň sedáku - čalounické pásy + polyuretanová pěna T30. Více podrobností na téma výplní v čalouněném nábytku najdete na našem ,
  • možnost sestavení nábytku, díky výběru potahové látky v možnostech. Upozorňujeme, že v závislosti na druhu materiálu existují příplatky,
  • dřevěný rošt,
  • vysoké, dřevěné nožky

Podívejte se na video na téma snadno čistitelných látek:                                      

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 76 cm,

  • výška: 103 cm,

  • hloubka: 84 cm,

  • Výška sedu: 45 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva nožiček

volitelné

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Nohy

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

sedák

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pásy pružného materiálu, které jsou strategicky umístěny v čalounění sedadla. Jejich hlavní výhodou je, že zajišťují dostatečné napětí a pružnost, což se projevuje trvalou podporou těla. Zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti uživatele na celou plochu sedadla, čímž eliminují tlak na jednotlivé body. Popruhy čalounění také přispívají k odolnosti sedadla. Díky nim si nábytek zachovává svou původní podobu po mnoho let. Čalounické pásy zabraňují deformaci a poskytují dlouhodobou oporu a pohodlí.

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/kreslo-usak-skandinavsky-nordic-p-18182-1634-1634.html