Popis výrobku

Dolní sokl Dub Hikora

Dolní sokl je udržen v barevném provedení laminované přední části Hikora. Šířka úseku je maximálně 240cm. V možnostech produktu je třeba vybrat výšku nožek v kuchyni - dostupné výšky soklu je 10 a 15cm.

Produkt je vyráběn z přední laminované desky 18mm - nevyžaduje používání těsnění a spojovacích prvků. Pro kuchyně KAM Mono nabízenou výškou nožek a soklů je 15cm.

Vlastnosti produktu:

  • Dolní sokl v barvě Dub Hikora
  • Šířka kusu: 100cm, 180cm, 240cm
  • Možnost výběru výšky soklu: 10cm i 15cm

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: od 10 cm do 270 cm,

  • wysokość

    výška: 10 cm,

  • głębokość

    hloubka: 1,8 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

Provedení

Korpus

laminovaná deska 18 mm

Další informace
18 mm silná laminovaná deska je pevná a univerzální surovina pro výrobu nábytku. Její přednosti jsou pro potenciálního zákazníka mimořádně výhodné. Díky laminované povrchové úpravě se deska snadno čistí a je odolná vůči skvrnám a poškození. To znamená, že nábytek vyrobený z tohoto materiálu bude mít dlouhou životnost a bude se snadno udržovat ve výborném stavu. Tloušťka 18 mm zajišťuje pevnou konstrukci nábytku, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti deformacím. Kromě toho je laminovaná deska k dispozici v různých provedeních a barvách, takže nábytek můžete přizpůsobit svým individuálním preferencím a stylu interiéru. Je to ideální řešení pro ty, kteří hledají estetický a funkční nábytek.

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Sokl dolní Dub Hikora - KAM Mono

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení

Podobné výrobky

/sokl-dolni-dub-hikora---kam-mono-p-49140-1635-1635.html