Popis výrobku

Hledáte dokonalou barovou židli pro svůj moderní interiér? Seznamte se s barovou židlí Cherry H-2 Velvet - černá / černá Bluvel 19.

Tato židle je vizuálně atraktivní díky svému černému sametovému čalounění Bluvel 19, které vypadá luxusně a elegantně. Její kovové nožičky v černé barvě dodávají židli moderní a sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru.

Barová židle Cherry H-2 Velvet je vyrobena s ohledem na detail a kvalitu. Její rozměry 56 x 86 x 42 cm a vžška sedu 60 cm jsou ideální pro pohodlné sezení u baru nebo kuchyňského pultu. Kovové nožičky zajišťují stabilitu a odolnost, zatímco sametové čalounění Bluvel 19 je odolné a snadno se čistí.

Funkčnost této židle je také vynikající. Její výška sedu 60 cm je ideální pro většinu barových pultů a kuchyňských ostrůvků. Navíc je tato židle dodávána v balení a montáž je velice jednoduchá.

Vlastnosti produktu:

  • Sametové čalounění Bluvel 19 → poskytuje luxusní vzhled a snadnou údržbu.
  • Kovové nožičky → zaručují stabilitu a odolnost židle.
  • Rozměry 56 x 86 x 42 cm → ideální pro pohodlné sezení u baru nebo kuchyňského pultu.
  • Dodávána v balení → snadná montáž.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 56 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 42 cm,

  • Výška sedu: 60 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Typ

Bluvel 19

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barova-zidle-cherry-h-2-velvet---cerna---cerna-bluvel-19-p-54411-1016-1016.html