Čalouněné panely

nalezených výrobků: nalezených výrobků: 1
řadit :
Sortowanie
   1    z    1   
výsledků na stránku:
status
cena
Cena
-
Velikosti

   1    z    1   
výsledků na stránku:

Čalouněné panely - interiérový hit, který si nesmíte nechat ujít

Interiér vyžaduje originální nastavení a povrchové úpravy, které efektivně a funkčně zdůrazní jejich charakter. Trendy v interiéru se vyvíjejí v průběhu času, ale některá řešení věnovaná domácímu uspořádání jsou nadčasová a vypadají dobře po celá léta. Jedním z takových dekoračních prvků s univerzálním a vždy módním designem jsou čalouněné panely. Připravili jsme pro vás mimořádně atraktivní výběr dekorativních čalouněných panelů na zeď, které zatraktivní aranžmá a poslouží také prakticky uživatelům domácnosti.

Čalouněné panely a uspořádání

Každý interiér vyžaduje kromě tradičního nábytkového vybavení  také speciální dekorace. Právě dekorativní doplňky, vybrané barevné kompozice a interiérové ​​textilie dělají každé aranžmá jedinečným. Jedním z takových interiérových doplňků jsou čalouněné panely, které lze připevnit na zeď v kterékoli místnosti.
 
Dekorativní čalouněné obklady na zeď efektivním způsobem zdůrazní a odkryjí estetiku jednotlivých aranžmá, takže prostředí se stane útulnější a příjemnější ve vizuálním vnímání a také praktičtější z hlediska použití. Naše nabídka zahrnuje široký výběr čalouněných nástěnných panelů, které budou vhodné do chodby, obývacího nebo dětského pokoje, kanceláře i ložnice. V každém z těchto interiérů budou čalouněné panely funkční i estetické v závislosti na způsobu a místě umístění.
 
Nabízíme širokou škálu dekorativních panelů v různých barvách, tvarech a velikostech. Připravili jsme také atraktivní nabídku čalouněných panelů vyrobených na zakázku, aby si každý mohl úspěšně zakoupit čalouněné panely v požadované  formě a velikosti.

Čalouněná stěna v ložnici - dobrý nápad a proč?

Ložnice je místnost,kde máme každý své soukromí. Právě zde si po dni stráveném mimo domov dopřejeme blažený odpočinek a také efektivní spánek, který nám umožní nabrat sílu na výzvy nového dne. Uspořádání ložnice by proto mělo být dobře naplánováno a promyšleno. Díky tomu bude ložnice útulné místo přispívající k příjemnému odpočinku. Klíčovým nábytkem do ložnice je samozřejmě postel, ale vyžaduje také vhodné estetické nastavení.
 
Zajímavým řešením interiéru je použití čalouněných dekorativních obkladů na stěnu za postelí, které budou působit jako čelo postele. Pak postel v ložnici získá originální designový výraz a získáme také pohodlné opěradlo. Dekorativní čalouněné panely jsou měkké a příjemné na dotek, díky čemuž úspěšně zvýší komfort používání postele v ložnici. Jejich výhodou je také skutečnost, že jejich rozměry lze přizpůsobit jakékoli velikosti postele, stejně jako konkrétním podmínkám místnosti. Čalouněné nástěnné panely obohatí uspořádání ložnice a také jí dodají útulný charakter a specifickou atmosféru, což je v tomto typu místnosti obzvláště žádoucí.

Dekorační nástěnné panely ve stylizovaných formách

Čalouněné panely na zeď jsou k dispozici v široké škále designů, ze kterých si můžete vybrat. Mnoho barev čalounění, velikostí, tvarů a také možnost objednat konkrétní prvky na míru usnadňují jejich přizpůsobení individuálním očekáváním a preferencím uživatele. Náš sortiment zahrnuje čalouněné nástěnné panely v tradičních tvarech, jako je kruh, obdélník, čtverec a trojúhelník. Zajímavou alternativou jsou navíc stylizované sofistikované dekorativní panely.
 
Mimo jiné jsou velmi oblíbené prošívané čalouněné panely a čalouněné panely s knoflíky. Díky těmto modelům získávají interiéry originální designový výraz a stávají se více dekorativními. Výběrem barev a konkrétních tvarů můžete ovlivnit celkový styl konkrétních nástěnných čalouněných panelů.

Výhody čalouněných nástěnných panelů
 
    • Univerzální designový charakter
    • Estetický design interiéru
    • Útulný efekt  uspořádání
    • Nadčasový design
    • Snadná montáž
    • Možnost objednat čalouněné panely na míru
    • Akustická izolace
    • Tepelná izolace stěn
    • Široký výběr látek, vzorů a barev
    • Velké množství konfigurací
    • Ekologické materiály

Čalouněné panely do různých místností

Čalouněné nástěnné panely jsou vhodné do různých místností. Najdou uplatnění jak z hlediska formování estetiky aranžmá, tak z hlediska praktického i užitného. Kromě použití v ložnicích jako čela postelí  jsou obzvláště oblíbené v dětských pokojích. Dekorativní čalouněné panely do dětského pokoje jsou skvělým způsobem, jak tepelně a akusticky izolovat stěnu vedle dětské postýlky.
 
V dětském pokoji jsou také velmi oblíbené 3D čalouněné panely, které působí prostorovým dojmem a představují zajímavý a propracovaný dekorativní akcent. Čalouněné panely jsou nepostradatelným doplňkem také předsíní. Lze je zde použít jako výplň výklenku nebo jako sedadlo - užitečné při obouvání. Díky nim bude interiér působit útulněji a vizuálně efektivněji. Dekorativní nástěnné panely také dobře fungují v obývacích pokojích, kde slouží hlavně jako estetický prvek obohacující uspořádání.
 
Lze je připevnit na zeď za televizor. V tomto případě budou 3D čalouněné panely vypadat zajímavě a zdůrazní dekorativní efekt stěny. V obývacím pokoji budou čalouněné panely zajímavým akcentem také jako dekorace stěny za sedací soupravou. Interiéroví designéři obvykle doporučují uspořádat je do zajímavé koláže.

Jak nainstalovat čalouněné panely?

Čalouněné panely se instalují velmi snadno, takže to zvládne každý uživatel sám. V tomto ohledu existují dva populární způsoby montáže. První možností jsou čalouněné panely na suchý zip. Jednoduše nalepte jednu stranu suchého zipu na zeď a druhou na panel. Čalouněný panel takto jednoduše připevníte ke zdi. Takové samolepicí čalouněné nástěnné panely se instalují mimořádně pohodlně a nezabírají příliš mnoho vašeho drahocenného času. Druhým způsobem montáže dekorativních panelů je použití montážního lepidla. Stačí na jednotlivé prvky nanést montážní lepidlo a přitlačit je ke zdi na místo, kde je chcete mít. Toto řešení je velmi odolné a rychle vykonatelné.

/calounene-panely-c-1210.html