Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli, která vypadá skvěle? Seznamte se s kancelářskou židlí Break v tmavě popelavé barvě.

První, co na této židli zaujme, je její elegantní design. Tmavě popelavý sametový potah dodává židli luxusní vzhled, který se hodí do každé kanceláře. Kovové nožičky na kolečkách doplňují moderní styl a zároveň zajišťují mobilitu.

Co se týče funkčnosti, tato kancelářská židle Break není jen o vzhledu. S rozměry 49 x 85-93 x 55 cm je ideální pro dlouhé hodiny u stolu. Výška sedu je nastavitelná v rozmezí 45-53 cm, takže si můžete přizpůsobit výšku židle podle svých potřeb.

Kvalitní materiály a pečlivé zpracování zaručují dlouhou životnost a vysokou odolnost. Sametový potah je příjemný na dotek a snadno se udržuje, zatímco kovové nožičky zaručují stabilitu a odolnost vůči opotřebení. S touto židlí získáte nejen stylový doplněk do kanceláře, ale také praktického pomocníka pro každodenní práci.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → 49 x 85-93 x 55 cm zajišťuje maximální pohodlí a zároveň šetří prostor. Její výška sedu (45-53 cm) umožňuje dlouhodobé sezení bez nepohodlí a zdravotních potíží.
  • Sametové čalounění → ve tmavě popelavé barvě, které je nejen elegantní, ale také velmi pohodlné a měkké na dotek. Tím přináší pocit luxusu do každé kanceláře.
  • Kovové nožičky na kolečkách → umožňují snadné a hladké pohyby po kanceláři. To zvyšuje její praktičnost a zároveň šetří podlahu před poškrábáním.
  • Vlastní montáž → Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 49 cm,

  • výška: 85-93 cm,

  • hloubka: 55 cm,

  • Výška sedu: 45-53 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

samet

Barva

tmavý popel

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

9,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

50 cm x 48 cm x 49 cm

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-break---tmave-popelava-p-30054-1377-1377.html