Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli pro svou pracovnu? Objevte kancelářskou židli Consul v černé barvě.

Tato židle je skvělým doplňkem pro každou kancelář nebo pracovní prostor. Její moderní design a černá barva dodají vašemu prostoru profesionální vzhled. Ekokůže, z níž je židle vyrobena, dodává pocit luxusu a zároveň je velmi snadno udržovatelná.

Židle je navržena s ohledem na pohodlí a funkčnost. Je vybavena kolečky pro snadnou manipulaci a její rozměry 70 x 122-130 x 57 cm zajišťují dostatek prostoru pro pohodlné sezení. Výška sedu je nastavitelná v rozmezí 46-54 cm, což umožňuje individuální přizpůsobení podle vašich potřeb.

Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení. Vyberte si kancelářskou židli Consul a vytvořte si pracovní prostředí, ve kterém budete chtít trávit čas.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlné rozměry → kancelářská židle nabízí ideální rozměry 70 x 122-130 x 57 cm, které umožňují optimální pohodlí a flexibilitu. Tato vlastnost přináší uživateli možnost přizpůsobit židli svým potřebám.
  • Nastavitelná výška sedu → v rozmezí 46-54 cm, což zajišťuje ergonomické sezení přizpůsobené vaší výšce a pracovnímu prostoru. Tato funkce zlepšuje pohodlí a zdraví uživatele.
  • Eko kůže → židle je potažena vysoce kvalitní eko kůží, která je nejen elegantní a stylová, ale také odolná a snadno se čistí. Tento materiál přináší uživateli dlouhodobou trvanlivost a snadnou údržbu.
  • Kolečka → židle je vybavena kolečky pro snadnou mobilitu a flexibility. Kolečka umožňují uživateli snadno se pohybovat po pracovním prostoru bez nutnosti vstávat. Tato funkce zvyšuje efektivitu a pohodlí při práci.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 70 cm,

  • výška: 122-130 cm,

  • hloubka: 57 cm,

  • Výška sedu: 46-54 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

ekokůže

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Provedení

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknout sedák ve vzpřímené poloze. Po uvolnění zámku je možné pohodlně sklopit opěradlo podle osobních preferencí.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

150 kg

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-consul---cerna-p-33202-1377-1377.html