Popis výrobku

Hledáte ideální lištu do skříně pro vaši šatnu? Seznamte se s produktem - Lišta do Skříně Elazo s osvětlením 230 cm - Dub craft.

Tento produkt vás okouzlí svým estetickým vzhledem. Jeho dub craft zlatý korpus přidává na eleganci a sofistikovanosti. Lišta do skříně Elazo je designový klenot, který dodá vaší šatně nejen funkčnost, ale také styl.

Jedná se o kvalitní nábytek v balení, který si můžete sestavit sami. Jeho rozměry 230 x 215,5 x 18,5 cm jsou ideální pro většinu šatních skříní. Lišta je vyrobena z laminované desky o tloušťce 22 mm, což zaručuje její odolnost a dlouhou životnost. ABS hrana dodává produktu dokonalý vzhled a zvyšuje jeho odolnost proti poškození.

Lišta do skříně Elazo je vybavena kluzáky / gumovými podložkami, které zajišťují stabilní postavení a snadnou manipulaci. Navíc je vybavena osvětlením, které vám usnadní hledání potřebných věcí v šatní skříni. Tento produkt je skutečně tou nejlepší volbou pro ty, kteří hledají funkčnost spojenou s vysokou kvalitou a elegantním designem.

Vlastnosti produktu:

  • Lišta do skříně Elazo → Tato lišta do skříně Elazo je skvělým doplňkem pro vaši šatní skříň. Díky své šířce 230 cm poskytuje dostatek místa pro vaše oblečení a jiné předměty. Navíc, její výška 215,5 cm a hloubka 18,5 cm zajišťují, že se do ní vejde vše, co potřebujete.
  • Osobitý design → Tento produkt je vyroben z kvalitního dubu craft zlatého, což mu dodává jedinečný a elegantní vzhled. Navíc, jeho ABS hrana a laminovaná deska 22 mm zvyšují jeho odolnost a životnost.
  • Snadná montáž → Tento nábytek je dodáván v balení, což znamená, že si ho můžete snadno sestavit sami. To vám umožní ušetřit peníze za profesionální montáž a zároveň si užít uspokojení z vlastnoruční práce.
  • Praktické prvky → Tento produkt je vybaven kluzáky a gumovými podložkami, které zajišťují jeho stabilitu a chrání vaše podlahy před poškrábáním. To znamená, že si můžete být jisti, že tento nábytek bude bezpečný a trvanlivý.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 230 cm,

  • výška: 215,5 cm,

  • hloubka: 18,5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub craft zlatý

Provedení

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Typ nožek

kluzáky / gumové podložky

Další informace
Objevte inovativní řešení pro váš nábytek - nožičky v podobě gumových podložek. Jejich výhody jsou mimořádně přesvědčivé. Zaprvé, gumové podložky účinně chrání podlahu před poškrábáním a poškozením a udržují Váš nábytek i podlahu ve výborném stavu. Za druhé poskytují vynikající stabilitu, eliminují vibrace a nežádoucí pohyb nábytku. To pro vás znamená větší pohodlí a větší bezpečnost. Zjistěte, jak snadno a účinně mohou gumové podložky zlepšit kvalitu používání vašeho nábytku. Jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení odolnosti, stability a chtějí chránit podlahu před poškrábáním.

Provedení

Hrana

ABS

Osvětlení

Součástí je

LED

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/lista-do-skrine-elazo-z-osvetlenim-230-cm---dub-craft-p-157306-1085-1085.html