Termoelastické matrace

nalezených výrobků: nalezených výrobků: 7
řadit :
Sortowanie
výsledků na stránku:
status
cena
Cena
-
Velikosti

Termoelastické matrace v naší nabídce

Termoelastické pěnové matrace jsou jedním z nejoblíbenějších řešení zajišťujících zdravý spánek a pohodlí během odpočinku. Jedná se o typ matrace se specifickými vlastnostmi a strukturou, díky níž lze daný model vybrat tak, aby vyhovoval individuálním potřebám a očekáváním. Připravili jsme pro vás široký výběr nejkvalitnějších termoelastických matrací navržených klíčovými výrobci v tomto odvětví. Seznamte se s nabídkou našeho obchodu.

Termoelastické matrace - jak fungují?

Termoelastické matrace se vyznačují strukturou založenou na pěnových vložkách. Vlastnosti termoelastických pěnových matrací jsou však poněkud odlišný od vlastností  běžných pěnových matrací. Protože povrch matrace se ohýbá nejen pod tlakem naší tělesné hmotnosti, ale také pod vlivem její teploty. Tímto způsobem dokonale odráží způsob, jakým je naše tělo umístěno, bez ohledu na to, v jaké poloze spíme a zda během spánku měníme polohy.
 
Proč je to důležité? Díky tomuto řešení získává páteř a svaly extrémně přesnou podporu, což má pozitivní vliv na uvolnění svalů, průtok krve v těle a zdravou polohu páteře při ležení. Mnoho typů termoelastických matrací proto získává status lékařské matrace a používá se k prevenci a léčbě konkrétních onemocnění. To však neznamená, že termoelastická matrace je určena pouze pro osoby, které mají problémy s chronickými bolestmi a držením těla. Pokud jste zdraví, můžete si také vybrat termoelastickou matraci, abyste předešli budoucím problémům a zajistili zdravé podmínky pro odpočinek svého tělaběhem spánku.

Termoelastické matrace a jejich vlastnosti

Termoelastická pěnová matrace je vyrobena ze speciální pěny, která se v závislosti na výrobci nazývá Fit Foam, Visco nebo líná pěna. Termoelastické matrace jsou považovány za obzvláště důležitou technologickou inovaci v průmyslu matrací, protože poskytují maximální pohodlí při používání a jejich struktura má pozitivní vliv na zlepšení zdraví a chrání před problémy s páteří nebo svalovým napětím.
 
Termoelastická pěna reaguje nejen na tlak lidského těla, ale také na jeho teplotu. Výsledkem je, že se termoelastické matrace přizpůsobí tělu a vytváří přibližně milion bodů podpory. Lze ji přirovnat k odlitku těla, protože je zabalí a současně podepře v citlivých oblastech. Ve výsledku mají všechny části těla stejnou podporu, což je velmi důležité pro vlastnosti podporující zdraví a vnímaný komfort. Během spánku se výrazně zlepšuje zásobování krví a ulevuje se páteři, ramenům i bokům. Provedený výzkum ukazuje, že lidské tělo se na termoelastické pěnové matraci rychle regeneruje, což zefektivňuje spánek.

Termoelastické pěnové matrace v naší nabídce:

  • termoelastická matrace160x200
  • termoelastická matrace 140x200
  • termoelastická matrace 90x200
  • termoelastická matrace 80x200
  • termoelastická matrace 140x200

Termoelastické matrace – pro koho jsou určeny?

Termoelastické matrace jsou velmi univerzálním řešením a v zásadě se doporučují všem uživatelům. Mohou je používat osoby zdravé, ale i osoby, které bojují s chorobami páteře nebo kyčlí. U zdravých osob budou působit preventivně, budou chránit před bolestmi zad a zajistí efektivní noční odpočinek. Termoelastické pěnové matrace nezpůsobují bodový tlak na konkrétní části těla, ale uvolňují svaly. Díky jejich struktuře a specifičnosti krev lépe proudí. Termoelastické matrace jsou mimořádně cenným řešením i při léčbě úrazů a po ortopedických zákrocích. Jsou velmi často ceněny pro své rehabilitační vlastnosti. Kromě toho se doporučují starším a nemocným osobám a dospívajícím lidem.
/termoelasticke-matrace-c-1254.html