Patrové postele s psacím stolem

nalezených výrobků: nalezených výrobků: 3
řadit :
Sortowanie
   1    z    1   
výsledků na stránku:
status
cena
Cena
-
Velikosti
šířka [cm]
-
výška [cm]
-
hloubka [cm]
-

   1    z    1   
výsledků na stránku:

Patrová postel s psacím stolem - módní a praktický kus nábytku pro Vaše dítě

Výrobci nábytku neustále vytvářejí nové projekty. Doporučují nám vyměnit skříně a postele. Není pochyb o tom, že každému záleží na nákupu nábytku, který bude sloužit alespoň během několika sezón. Přesně takové jsou patrové postele s psacím stolem.
 
Děti a mládež je milují pro jejich zajímavou konstrukci, která jim slouží nejen k relaxaci a učení, ale také během hodin nekonečné zábavy. Rodiče naopak dávají pozor na funkčnost nábytku. I v případě malé místnosti můžete zajímavě uspořádat interiér, aniž byste se museli bát, že nebudete mít dostatek místa. Postel v kombinaci s psacím stolem umožňuje přípravu dětského prostoru mnohem jednodušší než v případě jednotlivého nábytku.

Jak vybrat patrovou postel s psacím stolem?

Při nákupu psacího stolu s patrovou postelí je třeba vzít v úvahu několik věci. Nejdůležitější z nich je otázka, kdo bude nábytek denně používat. Pro malé dítě bude lepší úplně jiný model než pro dospívajícího. Proč? Hlavně kvůli své hmotnosti. Čtyřletý chlapec může vážit až třikrát méně než rychle rostoucí patnáctiletý kluk. Postele s psacím stolem se od sebe liší, jak velikostí, tak maximálním zatížením. První aspekt je velmi intuitivní, ale na ten druhý, mnoho lidí, kteří se rozhodnou koupit kus nábytku, často zapomíná. U malých dětí to obvykle není problém. Problémy však začínají, když si dospívající vybere postel se stolem. Některé modely mají přípustné zatížení nevíc než 60 kg, což může být pro většinu lidi problematické.
 
Při nákupu psacího stolu s patrovou postelí také stojí za to věnovat pozornost výšce nábytku a místnosti, do které jej chcete umístit. Matrace by měla být na takovém místě, abyste mohli volně sedět, jak v dolní, tak i horní úrovni. Při vstávání je důležité, abyste nedotýkali stropu hlavou. Taky pro dítě bude to velmi nepříjemné. Předpokládá se, že vzdálenost mezi matrací a horní částí místnosti by měla být cca. 90cm. Stojí však za to, abyste si tuto hodnotu přepočítali sami a přizpůsobili ji vzrůstu vašeho dítěte. Je lepší se rozhodnout pro větší prostor, protože děti a dospívající rostou velmi rychle.

Dětské postele s psacím stolem - základnou je bezpečnost

Velikost a přípustné zatížení jsou velmi důležité. Nic není však tak důležité, jak bezpečnost vašeho dítěte. Je za ně zodpovědná správná konstrukce a materiály, ze kterých byla vyrobena patrová postel se psacím stolem. Především musí být stabilní. Pokud si všimnete pohyblivých částí, které by se neměly kývat, nábytek nepoužívejte. Děti jsou extrémně mobilní, takže potřebují něco, co se postará o jejich bezpečnost i během krátké nepřítomnosti rodiče.
 
Bezpečné patrové postele s psacím stolem jsou takové, které mají vysoké příčky, zabraňující vypadnutí Vašich dětí během spánku a náhlých pohybů. Celá konstrukce musí být odolná. Zejména schůdky, které vydrží přítlačnou sílu při sestupování a vystupování. Navíc měly by být vyrobeny z protiskluzového materiálu. Pokud je Vaše dítě extrémně mobilní, stojí za to najít postel spojenou s psacím stolem, které bude mít protiskluzový povrch na žebřících.

Patrová postel s psacím stolem pro děti a mládež

Jako rodiči Vám záleží na funkčnosti a bezpečnosti. Pro děti je však mnohem důležitější vzhled a možnost zábavy. Proto by měl být nábytek přizpůsoben věku a pohlaví Vašeho dítěte
 
Jakým způsobem?
 
  • Patrová postel pro děti s psacím stolem. Zejména u malých děti stojí za to věnovat pozornost barvám. Pokud je nábytek zdoben oblíbenými pohádkovými postavičkami, Vaše dítě bude velmi potěšené!
  • Patrová postel s psacím stolem pro holku. Děti starší než 6 let začínají věnovat větší pozornost svému pohlaví. Bílé, béžové a pastelové modely jsou pro holky ideální.
  • Patrová postel s psacím stolem pro chlapce. Ačkoli Vám nic nebrání v nákupu kusu nábytku ve světlých odstínech, chlapci rozhodně dávají přednost tmavším barvám. Mohou to být odstíny šedé, tmavě modré nebo hnědé barvy.
  • Patrová postel s psacím stolem pro dospívající. Je dobré vědět, že se dospívající chtějí cítit jako dospělí. Rozhodně se tedy vyhněte roztomilým zvířatům nebo květinám. Místo toho zvolte surové povrchové úpravy, např. s dřevěnými prvky.
Výše uvedené tipy jsou pouze nápovědou. Pokud chcete dětem koupit patrovou postel s psacím stolem, kterou si Vaše dítě zamiluje, zeptejte se ho na jeho názor.

Typy patrových postelí s psacím stolem

Dětské postele s psacím stolem jsou obvykle vyrobeny ze dvou druhů materiálů:

  • dřevěná patrová postel s psacím stolem pro holku a chlapce - standardní modely, které mají dřevěnou rámovou konstrukci;
  • kovová patrová postel s psacím stolem pro dospívající - jsou velmi odolné, dokonce i při velkém zatížení.
 
Patrové postele s psacím stolem se také liší kapacitou. Standardní modely jsou vyrobeny pro dvě děti. Spí jeden pod druhým. Často je však v rodině více děti a ani jedno z nich nechce usnout samostatně. Tehdy je řešením patrová postel pro 3 osoby s psacím stolem. Třetí osoba spí na místě, které se vysouvá zpod matrace dole. Toto řešení také skvěle funguje jako přistýlka pro hosty. V této konfiguraci je psací stůl obvykle na boční straně konstrukce.

Bude Vaše dítě milovat patrové postele s psacím stolem?

Mnoho rodičů, kteří uvažují o nákupu patrové postelí s psacím stolem pro své děti, si klade otázku, zda bude pro ně vhodná. Skutečně některé děti opravdu nechtějí spát nahoře. Z tohoto důvodu stojí za to zapojit Vaše dítě do nákupního procesu. Pokud má opravdový vliv na výběr nábytku, bude mnohem pravděpodobnější, že bude s ním spokojený.
/patrove-postele-s-psacim-stolem-c-1286.html