Popis výrobku

Hledáte dokonalou polici pro vaše moderní interiéry? Představujeme vám produkt Police Loftia 60 cm - černý mat.

Tato nástěnná police je skvělým doplňkem do každého interiéru. Její černý matový povrch dodá vašemu domovu nádech loftového stylu. Její minimalistický design a kompaktní rozměry (60 x 3 x 25 cm) ji činí ideální pro malé prostory, kde potřebujete využít každý centimetr.

Vyrobeno z kvalitní desky MDF o tloušťce 32 mm, tato police je nejen stylová, ale také odolná a dlouhodobě trvanlivá. ABS hrana zajišťuje, že police zůstane v perfektním stavu i při každodenním používání.

Police Loftia je ideální pro ty, kteří hledají praktické a stylové řešení pro skladování knih, dekorací nebo jiných předmětů. Její univerzální design se hodí do jakéhokoli interiéru - ať už hledáte něco pro obývací pokoj, ložnici nebo kancelář. Tak neváhejte a objevte krásu a funkčnost tohoto výrobku.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → s rozměry 60 x 3 x 25 cm je tato police Loftia ideální pro každý interiér. Její kompaktní velikost umožňuje umístění na jakoukoli stěnu, aniž by zabírala příliš mnoho prostoru. Tato vlastnost přináší uživateli výhodu ve využití prostoru.
  • Odolný materiál → police je vyrobena z desky MDF o tloušťce 32 mm, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškození.
  • Elegantní matný černý design → police Loftia má matný černý povrch, který dodává interiéru moderní a elegantní vzhled. Její jednoduchý design se hodí do různých stylů interiérů, což umožňuje její univerzální použití.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 3 cm,

  • hloubka: 25 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva korpusu

mat

Provedení

Korpus

deska MDF 32 mm

nožičky

bez

Další informace
Nábytek bez nožiček - tento jedinečný design poskytuje nejen moderní vzhled, ale také řadu výhod. Nábytek bez nožiček bude dokonale fungovat v každém prostoru, bez ohledu na jeho velikost nebo styl. Můžete jej bez námahy přizpůsobit svým potřebám tím, že jej umístíte přímo na podlahu nebo koberec. Eliminace nožiček znamená také snazší úklid, protože není třeba vysávat pod nábytkem. Nábytek bez nožiček je navíc stabilní a pevný, což vám zaručí bezpečné a pohodlné používání.

Typ nožičky

žádné - volba pro zavěšení

Další informace
Objevte revoluční řešení pro váš prostor - závěsný nábytek bez nohou. Zapomeňte na tradiční nohy, tento inovativní design dodá vašemu interiéru moderní a minimalistický styl. Závěsný kus nábytku vám poskytne svobodu při uspořádání, ušetří místo a dodá místnosti lehkost. Objevte pocit prostornosti, aniž byste museli složitě uklízet pod nábytkem. Toto funkční řešení je nejen estetické, ale také praktické - získáte více úložného prostoru, a to bez kompromisů. Vytvořte si jedinečný prostor pomocí závěsného nábytku - je to pro vás to nejlepší řešení.

Provedení

Hrana

ABS

úchytky

nejsou

zadní strana

bez

Osvětlení

Ne

Doplňkové vlastnosti

Montážní sada pro závěsné skříňky

v balení

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

73 cm x 4 cm x 33 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

0,4 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

21 cm x 7 cm x 13 cm

Hodnocení zákazníků

/police-loftia-60-cm---cerny-mat-p-49090-1066-1064.1066.html