Popis výrobku

Hledáte ideální patrovou postel pro vaše děti? Představujeme vám dětskou domečkovou postel od Comfio v bílé barvě, rozměry 80x180.

Tato postel je mimořádně stylová a moderní, s bílým provedením, které se snadno hodí do jakéhokoli dětského pokoje. Její jedinečný design ve tvaru domečku bude zaručeně oživovat dětskou fantazii a tvořit prostor pro kreativní hry.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Má rozměry 87 x 187 x 187 cm, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Navíc je vybavena dvěma praktickými zásuvkami pro úložný prostor, což je ideální pro ukládání hraček nebo ložního prádla.

Bezpečnost vašich dětí je naší prioritou. Tato postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje, že vaše děti budou v noci v bezpečí. Navíc je postel dodávána v balení pro vlastní montáž, takže si ji můžete sestavit přesně podle svých potřeb a představ.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce → Zajišťuje dlouhou životnost a stabilitu postele. Váš malý dobrodruh bude mít bezpečné a trvalé místo k odpočinku.
  • Patrový design → Umožňuje efektivní využití prostoru v dětském pokoji. Navíc, děti milují patrové postele - mohou se cítit jako na dobrodružství i během spánku.
  • Odstranitelná bezpečnostní zábrana → Poskytuje klid vašemu dítěti během spánku a vám jistotu, že je v bezpečí. A když už zábrana nebude potřebná, jednoduše ji odstraníte.
  • Dvě vestavěné zásuvky → Poskytují praktické úložné prostory pro hračky nebo oblečení. Udržujte dětský pokoj organizovaný a uklizený.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměry matrace: 80x180 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/postel-detske-domecek-patrova--comfio---bily--80x180-p-155627-1023-1023-opt--conf-73300.html