Popis výrobku

Hledáte dokonalý herní stůl, který by splňoval všechny vaše požadavky? Objevte stůl Demin s policemi a LED páskem v bílé barvě.

Tento stůl je designový klenot, který se stane středobodem vaší herní zóny. Bílá barva dodává stolu moderní a elegantní vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Police poskytují dostatek místa pro uskladnění vašich herních příslušenství.

Díky rozměrům 150 x 75 x 70 cm nabízí tento herní stůl dostatek prostoru pro vaše herní zařízení. Laminovaná deska je odolná proti poškrábání a snadno se udržuje čistá. Navíc je stůl dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit podle svých představ a potřeb.

LED pásek přidává stolu jedinečný vzhled a vytváří atmosféru pro vaše herní sezení. Výhodou je také možnost vlastní montáže, díky které můžete stůl přizpůsobit svým potřebám. Přidejte do své herní zóny tento stůl Demin a užijte si hraní na nové úrovni!

Vlastnosti produktu:

  • Velkorysé rozměry → Při rozměrech 150 x 75 x 70 cm tento herní stůl Demin nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše herní potřeby. Ať už jde o velký monitor, klávesnici nebo herní ovladače, na tomto stole je místo pro vše.
  • Integrované police → Stůl je vybaven praktickými policemi, které poskytují dostatek místa pro ukládání vašich her, ovladačů, sluchátek a dalších příslušenství. Udržujte svůj herní prostor organizovaný a bez nepořádku.
  • LED pásek → Tento herní stůl je vybaven LED páskem, který přidává do vašeho herního prostoru moderní a stylový vzhled. Můžete si vybrat z různých barev a režimů pro vytvoření jedinečné herní atmosféry.
  • Samostatná montáž → Stůl je dodáván v balení pro samostatnou montáž, což vám umožní sestavit ho podle svých představ a potřeb. Navíc je vybaven laminovanou deskou, která je odolná vůči poškrábání a snadno se čistí.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 150 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 70 cm,

  • Hloubka horní desky: 70

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva korpusu

bílá

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

30,8 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

163 cm x 82 cm x 10 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

29,8 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

83 cm x 80 cm x 11 cm

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-gamingowe-demin-z-policemi-i-tasma-led---bily-p-156039-1377-1377.html