Popis výrobku

Hledáte ideální psací stůl, který by splňoval všechny vaše požadavky? Seznamte se s naším produktem - psací stůl Sonata s zásuvkami a skříňkami 160 cm - kaštan szlachetny.

Sonata je nejen praktická, ale také esteticky atraktivní. Její šlechtický kaštanový odstín dodá vaší pracovní místnosti teplý a příjemný vzhled. S rozměry 158 x 77 x 68 cm se dokonale vejde do jakéhokoli prostoru, aniž by omezovala vaši pohyblivost.

Stůl je vyroben z kvalitní laminované desky o tloušťce 16 mm pro čelní část a 22 mm pro korpus a pracovní desku, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškrábání. Navíc je vybaven kovovými úchyty pro snadnou manipulaci a kuličkovými pojezdy pro hladké a tiché otevírání zásuvek.

Počet dvířek (2) a zásuvek (2) vám poskytne dostatek úložného prostoru pro všechny vaše kancelářské potřeby. Takže ať už potřebujete místo pro počítač, dokumenty nebo jen místo, kde si můžete odložit svůj šálek kávy, stůl Sonata je tím pravým řešením pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Psací stůl Sonata s zásuvkami a skříňkami 160 cm - kaštan szlachetny je vyroben z laminované desky o tloušťce 22 mm, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Tento nábytek je ideální pro ty, kteří hledají kvalitu a trvanlivost.
  • Praktické rozměry → S rozměry 158 x 77 x 68 cm je tento stůl ideální pro jakoukoli kancelář nebo domácí pracovnu. Poskytuje dostatek prostoru pro počítač, dokumenty a další kancelářské potřeby.
  • Užitečné skladování → Díky dvěma zásuvkám a dvěma dveřím nabízí tento stůl dostatek úložného prostoru pro vaše kancelářské potřeby. Udržujte svůj pracovní prostor organizovaný a bez nepořádku.
  • Snadná montáž → Tento stůl je dodáván v balení s veškerým potřebným příslušenstvím a návodem k montáži. Montáž si můžete snadno a rychle provést sami, bez nutnosti najímat odborníky.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 158 cm,

  • výška: 77 cm,

  • hloubka: 68 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

pracovní deska

laminovaná deska 22 mm

Provedení

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

2

Počet prohlubní

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

13 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

73 cm x 7 cm x 55 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

29 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

80 cm x 14 cm x 68 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

15 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

69 cm x 8 cm x 68 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

16 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

65 cm x 11 cm x 44 cm

Balení číslo 5

Hmotnost:

26 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

163 cm x 6 cm x 71 cm

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-sonata-160-cm-se-zasuvkami---kastan-slechetny-p-156545-1377-1377.html