Popis výrobku

Hledáte dokonalý psací stůl, který se hodí do vaší pracovny? Seznamte se s Tablo B, psacím stolem, který splní všechny vaše potřeby.

Tento psací stůl se pyšní elegantním designem, který okamžitě zaujme. Jeho pracovní deska v dubové barvě dodávají stolu šarm a sofistikovanost. Bez ohledu na to, zda máte moderní nebo tradiční pracovní prostor, tento stůl se do něj skvěle hodí.

Co se týče funkčnosti, Tablo B je bezkonkurenční. Jeho rozměry 110 x 76 x 48 cm zaručují dostatek prostoru pro vaše počítače, dokumenty a další potřeby. Pracovní deska je vyrobena z laminované desky, což zaručuje její odolnost a dlouhou životnost. Kovové nohy přidávají stolu stabilitu a pevnost.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. 

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný psací stůl → 110 x 76 x 48 cm nabízí dostatek místa pro váš počítač, dokumenty a kancelářské potřeby. Tento prostor umožní efektivní organizaci práce a zvýší produktivitu.
  • Laminovaná deska → je odolná proti škrábání a snadno se čistí. Tato vlastnost zaručuje dlouhou životnost stolu a udržuje jeho estetický vzhled po dlouhou dobu.
  • Kovové nohy → nejenže dodávají moderní vzhled, ale také zaručují stabilitu a pevnost. Díky tomu je stůl odolný proti nárazům a zvládne těžké zatížení.
  • Praktická zásuvka → Stůl je vybaven jednou zásuvkou, která umožňuje ukládání důležitých dokumentů a kancelářských potřeb. Tato funkce pomáhá udržovat pracovní prostor uspořádaný.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 110 cm,

  • výška: 76 cm,

  • hloubka: 48 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

dub

Barva korpusu

tmavě hnědá

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Vybavení

Počet prohlubní

2

Počet zásuvek

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-tablo-b-110x48-cm-p-33599-1377-1377.html