Popis výrobku

Hledáte perfektní psací stůl, který se přizpůsobí vašim potřebám a zároveň skvěle vypadá? Seznamte se s naším produktem - Psací stůl Terin 120 cm s elektricky nastavitelnou výškou - černá.

Tento stůl je nejen funkční, ale také elegantní. Jeho černá barva a moderní design ho činí ideálním doplňkem pro jakýkoli interiér. Laminovaná deska o tloušťce 36 mm je odolná a snadno se udržuje, takže váš stůl bude vždy vypadat jako nový.

Psací stůl Terin je vybaven elektricky nastavitelnou výškou, která se pohybuje od 76 do 125 cm. Tato funkce vám umožní přizpůsobit výšku stolu vašim potřebám, což zlepšuje pohodlí a ergonomii při práci. Navíc, rozměry 120 x 76-125 x 60 cm zaručují dostatek prostoru pro vaše počítačové zařízení a další kancelářské potřeby.

Montáž stolu si můžete provést sami díky nábytku v balení. Navíc, černé nožičky stolu přidávají na jeho elegantním vzhledu a zaručují stabilitu. Kupte si psací stůl Terin a vytvořte si pracovní prostředí, které je nejen praktické, ale také stylové.

Vlastnosti produktu:

  • Elektricky nastavitelná výška → Psací stůl Terin je vybaven unikátní funkcí elektricky nastavitelné výšky. Tato vlastnost umožňuje přizpůsobení výšky stolu vašim potřebám, což přispívá k lepšímu držení těla a pohodlí během práce.
  • Robustní laminovaná pracovní deska → Tento stůl je vybaven 36 mm laminovanou pracovní deskou, která je odolná proti poškrábání a opotřebení. Tato vlastnost zaručuje dlouhou životnost a udržitelnost produktu, což přináší dlouhodobou hodnotu pro vaši investici.
  • Optimální rozměry → S rozměry 120 x 76-125 x 60 cm, tento psací stůl Terin nabízí dostatek prostoru pro vaše počítače, dokumenty a další kancelářské potřeby, zatímco jeho kompaktní design usnadňuje umístění v jakémkoli prostoru.
  • Vlastní montáž → Tento produkt je dodáván v balení pro vlastní montáž. To vám umožňuje sestavit stůl podle vašich představ a potřeb, čímž získáváte větší kontrolu nad výsledným vzhledem a funkcionalitou vašeho pracovního prostoru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 120 cm,

  • výška: 76-125 cm,

  • hloubka: 60 cm,

  • Hloubka horní desky: 60

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva horní desky

černá

Provedení

pracovní deska

laminovaná deska 36 mm

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

22,3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

78 cm x 27 cm x 17 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

13,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

147 cm x 76 cm x 6 cm

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-terin-120-cm-s-elektricky-nastavitelnou-vyskou---cerna-p-156170-1377-1377.html