Popis výrobku

Hledáte dokonalý psací stůl, který se přizpůsobí vašim potřebám? Poznejte Terin, 120 cm široký psací stůl s elektricky nastavitelnou výškou v zlatém dubu.

Terin je nejen praktický, ale i vizuálně přitažlivý. Jeho zlatý dubový povrch dodá vaší pracovní ploše elegantní a moderní vzhled. Černé nožičky přidávají kontrast a styl. Tento stůl je ideální pro ty, kteří chtějí spojit funkčnost s designem.

Terin je vybaven elektricky nastavitelnou výškou, která umožňuje pohodlné sezení i stání. S rozměry 120 x 76-125 x 60 cm je dostatečně prostorný pro všechny vaše kancelářské potřeby. Laminovaná pracovní deska o tloušťce 36 mm je odolná a snadno se udržuje.

Tento psací stůl je dodáván v balení pro vlastní montáž, což vám umožní přizpůsobit jeho umístění podle vašich potřeb. Ať už hledáte stůl pro práci, hraní her nebo studium, Terin je ideální volbou pro každou situaci.

Vlastnosti produktu:

  • Elektricky nastavitelná výška → Tento psací stůl Terin je vybaven elektricky nastavitelnou výškou, což vám umožní přizpůsobit výšku stolu vašim potřebám a zajišťuje maximální pohodlí během práce nebo hraní her.
  • Prostorný pracovní prostor → S rozměry 120 x 76-125 x 60 cm nabízí tento stůl dostatek místa pro vaše počítače, klávesnice, dokumenty a další kancelářské potřeby, což vám umožní pracovat efektivněji a udržovat pořádek na pracovišti.
  • Odolná a trvanlivá konstrukce → Tento stůl je vyroben z kvalitního dubu craft zlatého, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Laminovaná deska o tloušťce 36 mm je navíc odolná vůči škrábancům a snadno se čistí.
  • Snadná montáž → Nábytek je dodáván v balení s podrobnými pokyny k montáži, takže si ho můžete snadno sestavit sami bez potřeby profesionální pomoci. Černé nožičky dodávají stolu moderní vzhled a zajišťují jeho stabilitu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 120 cm,

  • výška: 76-125 cm,

  • hloubka: 60 cm,

  • Hloubka horní desky: 60

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva pracovní desky

dub craft zlatý

Provedení

pracovní deska

laminovaná deska 36 mm

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

22,3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

78 cm x 27 cm x 17 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

13,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

147 cm x 76 cm x 6 cm

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-terin-120-cm-s-elektricky-nastavitelnou-vyskou---dub-craft-zlaty-p-156171-1377-1377.html