Popis výrobku

Hledáte perfektní psací stůl pro vaši kancelář nebo pracovnu? Objevte psací stůl Terin 135 cm s elektricky nastavitelnou výškou - bílá.

Tento stůl vás okouzlí svým moderním a elegantním designem. Bílá barva pracovní desky dodává stolu svěží a čistý vzhled, zatímco černé nožičky přidávají kontrast a sofistikovanost. S šířkou 135 cm nabízí dostatek prostoru pro vaše pracovní potřeby.

Stůl Terin je navržen tak, aby byl co nejvíce funkční a pohodlný. Elektricky nastavitelná výška od 76 do 125 cm umožňuje přizpůsobit stůl vašim ergonomickým potřebám, zatímco hloubka 65 cm poskytuje dostatek prostoru pro vaše počítače a dokumenty. Pracovní deska je navíc vyrobena z laminované desky o síle 36 mm, což zaručuje její odolnost a dlouhou životnost.

Stůl je dodáván v balení a je třeba jej sestavit, což vám umožní přizpůsobit jeho umístění vašim potřebám. Ať už potřebujete stůl do kanceláře nebo do domácí pracovny, psací stůl Terin 135 cm s elektricky nastavitelnou výškou - bílá je ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Elektricky nastavitelná výška → Pracovní stůl Terin s elektricky nastavitelnou výškou vám umožní přizpůsobit si pracovní prostor podle vašich potřeb. Tato funkce vám zajistí maximální pohodlí a ergonomii během práce, ať už sedíte nebo stojíte.
  • Prostorné rozměry → S rozměry 135 x 76-125 x 65 cm je tento stůl ideální pro ty, kteří potřebují dostatek prostoru pro svou práci. Ať už potřebujete místo pro počítač, dokumenty nebo jiné kancelářské potřeby, tento stůl vám to nabídne.
  • Laminovaná deska → Stůl je vybavený laminovanou pracovní deskou o tloušťce 36 mm, která je odolná vůči poškrábání a snadno se čistí. Toto je ideální volba pro ty, kteří hledají dlouhodobou trvanlivost a snadnou údržbu.
  • Černé provedení nožiček → Černé provedení nožiček dodává tomuto stolu moderní a elegantní vzhled. Tento designový prvek z něj dělá skvělý doplněk do jakéhokoli kancelářského prostředí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 135 cm,

  • výška: 76-125 cm,

  • hloubka: 65 cm,

  • Hloubka horní desky: 65

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva nožek

černá

Provedení

pracovní deska

laminovaná deska 36 mm

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

22,3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

78 cm x 27 cm x 17 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

13,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

147 cm x 76 cm x 6 cm

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-terin-135-cm-s-elektricky-nastavitelnou-vyskou---bila-p-156167-1377-1377.html