Popis výrobku

Hledáte dokonalý psací stůl, který by vyhovoval vašim potřebám a zároveň byl stylový? Seznamte se s naším produktem - Psací stůl Terin 135 cm s elektricky nastavitelnou výškou - dub craft zlatý.

Proč byste měli zvolit tento stůl? Je to díky jeho estetickému vzhledu a výraznému designu. Dub craft zlatý je výrazný a elegantní, což dodá vašemu pracovnímu prostoru jedinečný vzhled. Černé nožičky dodávají stolu moderní vzhled a dokonale kontrastují s pracovní deskou v dub craft zlatý.

Co se týče funkčnosti, tento stůl je bezkonkurenční. S výškou nastavitelnou v rozmezí 76-125 cm, tento stůl se přizpůsobí vašim potřebám a zajistí vám pohodlí během práce. Pracovní deska o rozměrech 135 x 65 cm nabízí dostatek prostoru pro váš počítač, dokumenty a další potřeby.

Nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, což vám umožní sestavit stůl podle vašich představ. Pracovní deska je vyrobena z laminované desky o tloušťce 36 mm, která je odolná proti poškrábání a snadno se udržuje. Výsledkem je psací stůl, který je nejen krásný, ale také praktický a odolný.

Vlastnosti produktu:

  • Elektricky nastavitelná výška → Ideální pro dlouhé hodiny práce, zvyšuje pohodlí a zdraví uživatele, umožňuje změnu postavení během dne.
  • Prostorná pracovní stůl o rozměrech 135 x 76-125 x 65 cm → Poskytuje dostatek místa pro počítač, dokumenty a další kancelářské potřeby, zároveň se vejde do většiny kancelářských prostor.
  • Laminovaná deska o tloušťce 36 mm → Zajišťuje odolnost proti škrábancům a otěru, což prodlužuje životnost stolu a udržuje jeho vzhled po dlouhou dobu.
  • Nábytek v balení pro vlastní montáž → Umožňuje snadnou a rychlou instalaci, šetří náklady na profesionální montáž.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 135 cm,

  • výška: 76-125 cm,

  • hloubka: 65 cm,

  • Hloubka horní desky: 65

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva pracovní desky

dub craft zlatý

Provedení

pracovní deska

laminovaná deska 36 mm

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

22,3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

78 cm x 27 cm x 17 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

13,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

147 cm x 76 cm x 6 cm

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-terin-135-cm-s-elektricky-nastavitelnou-vyskou---dub-craft-zlaty-p-156164-1377-1377.html