Popis výrobku

Hledáte ideální regál do vašeho moderního obývacího pokoje? Seznamte se s regálem Tablo R3.

Tento otevřený policový regál s rozměry 60 x 99 x 40 cm je vizuálně působivý. Jeho dubový odstín je elegantní a přitom moderní, což zaručuje, že se stane dominantním prvkem vaší místnosti. Tmavě hnědá konstrukce přidává na pevnosti a zároveň dodává celkovému vzhledu šmrnc.

Regál Tablo R3 je nejen krásný, ale také praktický. S třemi policemi nabízí dostatek prostoru pro knihy, dekorace nebo jiné předměty. Jeho kompaktní rozměry znamenají, že se vejde do jakéhokoli prostoru, aniž by jej přeplňoval. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Regál Tablo R3 je vyrobený tak, aby byl pevn a odolný. Kovová konstrukce zaručuje stabilitu a police v barvě dubu jsou odolné proti opotřebení. Takže nejen, že tento regál vypadá skvěle, ale také vydrží dlouho. Tento produkt je stejně praktický, jak i krásný.

Vlastnosti produktu:

  • Regál TABLO R3 → je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a funkční nábytek. S jeho šířkou 60 cm, výškou 99 cm a hloubkou 40 cm se dokonale vejde do jakéhokoli interiéru, zatímco jeho provedení v barvě dubu dodává sofistikovaný vzhled.
  • Tři police → poskytují dostatek prostoru pro skladování knih, dekorací nebo jiných předmětů, zatímco kovová základna zaručuje stabilitu a dlouhou životnost.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.
  • Přírodní odstín → dubový dekor dodává tomuto regálu luxusní vzhled, zatímco tmavě hnědý rám vytváří kontrast a působí zajímavě. Tato kombinace barev a materiálů zaručuje, že tento nábytek bude skvělým doplňkem do jakéhokoli interiéru, ať už hledáte něco moderního nebo tradičního.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 99 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

dub

Barva nožiček

tmavě hnědá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Provedení

Police

laminovaná deska

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/regal-tablo-r3-p-33601-1064-1064.html