Popis výrobku

Hledáte ideální psací stůl pro váš domov nebo kancelář? Objevte rohový psací stůl BK53N v čokoládové borovici.

Tento stůl přináší estetický a praktický design. Jeho čokoládový odstín borovice dodává vašemu prostoru teplý, přírodní vzhled. Jeho rohový design je ideální pro maximální využití prostoru a přitom poskytuje dostatek pracovní plochy.

Stůl BK53N je vyroben z kvalitní laminované desky o tloušťce 18 mm, což zaručuje jeho pevnost a odolnost. Jeho rozměry 205 x 75 x 175 cm poskytují dostatek místa pro počítač, dokumenty a další kancelářské potřeby. Navíc, PVC hrana zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti poškrábání.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Jeho jednoduchý a elegantní design se snadno hodí do jakéhokoli interiéru, ať už je to domácí pracovní koutek nebo kancelář. Tak neváhejte a objevte rohový psací stůl BK53N.

Vlastnosti produktu:

  • Velký prostor → rohový psací stůl nabízí velký pracovní prostor o rozměrech 205 x 75 x 175 cm. To znamená, že na stole je dostatek místa pro počítač, knihy, dokumenty a další kancelářské potřeby. Tento prostor vám umožní pracovat efektivněji a pohodlněji.
  • Laminovaná deska → korpus stolu je vyroben z laminované desky o tloušťce 18 mm. Lamino je odolné proti poškrábání a snadno se čistí, což zaručuje dlouhou životnost a udržitelnost stolu.
  • Samostatná montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.
  • PVC hrana → hrany stolu jsou vyrobeny z PVC, což je odolný a trvanlivý materiál. To znamená, že hrany stolu odolávají opotřebení, což prodlouží jeho životnost.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub sonoma czekolada

Provedení

Korpus

laminovaná deska 18 mm

Další informace
18 mm silná laminovaná deska je pevná a univerzální surovina pro výrobu nábytku. Její přednosti jsou pro potenciálního zákazníka mimořádně výhodné. Díky laminované povrchové úpravě se deska snadno čistí a je odolná vůči skvrnám a poškození. To znamená, že nábytek vyrobený z tohoto materiálu bude mít dlouhou životnost a bude se snadno udržovat ve výborném stavu. Tloušťka 18 mm zajišťuje pevnou konstrukci nábytku, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti deformacím. Kromě toho je laminovaná deska k dispozici v různých provedeních a barvách, takže nábytek můžete přizpůsobit svým individuálním preferencím a stylu interiéru. Je to ideální řešení pro ty, kteří hledají estetický a funkční nábytek.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Provedení

Hrana

PVC

Doplňkové vlastnosti

Police pro klávesnici

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/rohovy-psaci-stul-bk53n---cokoladova-borovice-p-150216-1377-1377.html