Popis výrobku

Hledáte dokonalý pracovní stůl se zásuvkovým kontejnerem pro svou kancelář? Seznamte se s naším rohovým psacím stolem BK53N v arktické bélé barvě.

Tento elegantní rohový pracovní stůl je skvělým doplňkem do jakékoliv kanceláře. Jeho čistá bílá barva dodává prostoru moderní a zároveň příjemný vzhled. S jeho rozměry 205 x 75 x 175 cm se dokonale vejde do každého prostoru a stane se centrálním bodem vaší kanceláře.

Psací stůl je vyroben z laminované desky a je doplněn zásuvkovým kontejnerem pro lepší organizaci věcí. PVC hrany zajišťují dlouhou životnost a odolnost proti poškrábání. Uchytky z umělé hmoty jsou pevné, což zajišťuje pohodlí a efektivitu při práci.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Barva stolu dodává na eleganci a sofistikovanosti, zatímco jeho rozměry a zásuvkový kontejner zajišťují jeho praktičnost a funkčnost. Tento stůl je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a stylový kancelářský nábytek.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný design → rohový psací stůl BK53N se zásuvkovým kontejnerem nabízí dostatek místa pro vaše kancelářské potřeby. Jeho široké rozměry (205 x 75 x 175) umožňují pohodlné uspořádání vašeho pracovního prostoru.
  • Zásuvkový kontejner → tento psací stůl je vybaven čtyřmi zásuvkami, které vám umožní udržovat pořádek a přehlednost. Uchovávejte všechny své dokumenty, příslušenství a další potřeby na dosah ruky.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.
  • PVC a laminovaná deska → tento psací stůl je vyroben z kvalitních materiálů, jako je PVC a laminovaná deska, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost.

Soubory ke stažení:

Složení sady

Sada obsahuje 2 výrobků

Obsah sady

Rohový psací stůl BK53N se zásuvkovým kontejnerem - arktická bílá

Rozměry a parametry

Rozměry

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva korpusu

bílá

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Korpus

laminovaná deska 18 mm

Další informace
18 mm silná laminovaná deska je pevná a univerzální surovina pro výrobu nábytku. Její přednosti jsou pro potenciálního zákazníka mimořádně výhodné. Díky laminované povrchové úpravě se deska snadno čistí a je odolná vůči skvrnám a poškození. To znamená, že nábytek vyrobený z tohoto materiálu bude mít dlouhou životnost a bude se snadno udržovat ve výborném stavu. Tloušťka 18 mm zajišťuje pevnou konstrukci nábytku, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti deformacím. Kromě toho je laminovaná deska k dispozici v různých provedeních a barvách, takže nábytek můžete přizpůsobit svým individuálním preferencím a stylu interiéru. Je to ideální řešení pro ty, kteří hledají estetický a funkční nábytek.

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

umělá hmota

Vybavení

Počet zásuvek

4

Doplňkové vlastnosti

Police pro klávesnici

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/rohovy-psaci-stul-bk53n-se-zasuvkovym-kontejnerem---arkticka-bila-p-150256-1377-1377.html