Popis výrobku

Odpočinkový komplet Amber - Kůže

Sedací souprava Amber zaručuje klasický styl a pohodlí používání. Vyznačuje se výjimečnou solidností a krásou provedení. Zaoblená forma modelů, měkké sedadlo a loketní opěrky zajišťují příjemný odpočinek jak členům domácnosti, tak i hostům.
 
Díky dostupnosti nábytku v mnoha barvách, můžete ho přizpůsobit ke každému typu interiérů. Nabídka tvoří luxus a ocení ji dokonce i nejnáročnější zákazníci. 

Vlastnosti produktu:

  • vysoce kvalitní provedení
  • pohodlná konstrukce
  • pohovka se spací funkcí
  • spací plocha o rozměrech 135 x 198 cm
  • možnost výběru barevného provedení kůže a nitě
  • atraktivní prošívání
  • pohovka vybavená úložným prostorem
  • rozměry úložného prostoru: šiř/výš/hl 122/13/65 cm
  • nastavitelné opěrky hlavy pohovky ve standardní nabídce
  • křeslo bez funkce relaxace ve standardní nabídce
  • možnost dodatečné funkce rozkládací-houpací-otočné za příplatek

      

                      solidní boky                                  možnost rozložení                             pohodlné sedadlo 

 

Komplet se skládá z následujících prvků:

 

Provedení produktu:

  • Ve standardní nabídce je produkt vyroben ve spojení přírodní kůže a ekologické kůže v barvách: šedá, grafit, ocelová, ořech, černá, krém, hnědá, latte na výběr (ostatní barvy K-230, K-218, K-201, K-180, K-250, K2136 za příplatek),
  • Možnost provedení celého nábytku v kůži za příplatek,
  • Výplň: Pružinové lišty dýhové + pružina typu bonell + pěna po 2 cm. Po rozložení: na místě kde jsou nohy ležící osoby - pružinová lišta dýhová, čalounická pěna; na místě kde je trup ležícího - funkce spaní - deska od úložného prostoru + pružiny typu bonell + pěna; na místě kde je hlava ležícího - deska + čalounická pěna. 
  • Výplň křesla: Vlnitá pružina + pěna HR 35. Více podrobnosti na téma výplní v čalounickém nábytku najděte na našem blogu,
  • Plastové nožky ve standardní nabídce. Nožky dřevěné nebo chromované za příplatek. Při výběru křesla s funkcí relax - model má kovový základ.
  • Výrobce připouští minimální rozdíly v rozměrech nabízeného nábytku ± 2-3 cm, 

 

Dodatečné produkty: 

Pro dlouhodobé používání nábytku musíte pamatovat, že kožený nábytek je třeba zabezpečit vhodnými přípravky ihned po jejich obdržení a správným způsobem je pravidelně udržovat. Ve výše uvedených možnostech můžete zakoupit zvláštní Sada pro čištění a ochranu koženého čalounění nábytku, díky které nábytek delší dobu zachová svůj atraktivní vzhled.

Tato sada je vyrobená na základě vody a se skládá z:


- 250 ml přípravku "Leather Cleaner" pro důkladné čištění, který zachovává přírodní vlastnosti měkkosti kůže
- 250 ml přípravku "Leather Protector", který chrání kůži před znečištěním vzniklým během každodenního používání, skvrnami vodními, olejovými a alkoholickými
- jedné houby, jedné textilní utěrky

 

 Komplet je dostupný ve dvou variantách:

Více informací na téma péče o kožený nábytek najdete na našem blogu: KLIK

Jiné kategorie

 

Složení sady

Sada obsahuje 2 výrobků

Obsah sady

Systém k odpočinku Amber - Kůže

Křeslo Amber - Kůže
Křeslo Amber - Kůže

85 x 105 x 98 cm (šíř/hlou/výš)

Kusů: 1

Pohovka Amber - Kůže
Pohovka Amber - Kůže

172 x 91 x 93 cm (šíř/hlou/výš)

Kusů: 1

Rozměry a parametry

Rozměry

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

Skupina

kombinace pravé kůže a ekokůže

barevné provedení

Barevné provedení nožiček

černé

Provedení

sedák

vysoce elastická pěna HR

Další informace
Objevte bezkonkurenční pohodlí a trvanlivost s nábytkem do obývacího pokoje s vysoce elastickým pěnovým sedákem HR. Vysoce elastická pěna HR je materiál s vynikající pružností, který se přizpůsobí Vašemu tělu a poskytuje mu ideální oporu. Kromě toho se vyznačuje výjimečnou odolností - nedeformuje se a její vlastnosti po použití znovu získají původní tvar. Výsledkem je, že nábytek do obývacího pokoje se sedákem z vysoce elastické pěny HR bude dlouho odolný, měkký a pružný.

sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

sedák

Bonellovy pružiny

Další informace
Bonellovy pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedadel čalouněného nábytku. Každá pružina je samostatně zabalena a spojena se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedadlo optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellovy pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich robustní konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

nožičky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

sedák

pružinové lišty z překližky

Doplňující informace

výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Systém k odpočinku Amber - Kůže

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/system-k-odpocinku-amber---kuze-p-3140-1095-1095.html