Taburetky a podnožky

nalezených výrobků: nalezených výrobků: 8
řadit :
Sortowanie
   1    z    1   
výsledků na stránku:
status
cena
Cena
-
Velikosti
šířka [cm]
-
výška [cm]
-
hloubka [cm]
-

   1    z    1   
výsledků na stránku:
Malý, nízký, skladný a praktický bytový doplněk - to je taburet neboli pufa. Pravdou ale asi je, že nebude zdomácnělý v každém českém obydlí. Přitom je to škoda. Taburet je opravdu zajímavým kusem nábytku, který poskytuje příjemné posezení. Sice nemá opěrátko a starším lidem se z něho hůře vstává, přesto nabízí komfortní posed u konferečního stolku při hraní deskových her. Ostatně, na co ho použijete právě vy, záleží jen na vašem uvážení. Internetový obchod Nábytek Bogart jde s dobou a nabízí zákazníkům ve svém sortimentu také taburety v různých variacích.

Pufa jako zajímavý doplněk interiéru

Taburet lze využít jako pohodlnou a měkkou židličku, stejně jako podnožku pod nohy při sledování televize nebo čtení knížek v sedací soupravě. Díky své praktičnosti by neměl chybět v žádné domácnosti. Je užitečným pomocníkem, jehož výhody ocení i malé děti. Je totiž poměrně nízký, tudíž pro děti snadno přístupný. Máte-li doma batole a pufu k tomu, určitě jste již zaregistrovali, že u ní batole rádo stojí, případně na ni leze. Měkkoučké čalounění je velmi příjemné a batolata ráda zdolávají nejrůznější překážky

Taburet s úložným prostorem

Mít dostatek místa k uložení věcí je snem asi každého, kdo bydlí. Občas se ho totiž nedostává. Proto návrháři nábytku přišli na trh s taburetem, který úložný prostor má přímo v sobě. Stačí jen nadzvednout sedák a objeví se volný prostor, do něhož můžete uschovat to, co zrovna moc nepotřebujete. Takto můžete snadno udržovat v místnosti dokonalý pořádek. Tento praktický doplněk oceníte v obývacím pokoji i obytné hale, taburet však může být součástí také dětského nebo studentského pokoje

Pufa jako sedací vak

Mezi jaký druh nábytku zařadit sedací vak? Křeslo to není, sedačka také ne, ovšem k pohodlnému posedu slouží. Zcela určitě však můžeme sedací vak označit jako komfortní pufu - designový doplněk bytového interiéru, který bez problémů nahradí jakýkoliv sedací nábytek. Vaky jako pufu velmi často najdete v domácnostech mladých rodin nebo sdílených bytů studentů, pro něž se nabízi jako zajímavá alternativa klasické sedací soupravy. Nábytek Bogart vám doporučuje vak na sednoutí s designem fotbalového míče – bude se hodit hlavně pro fandy tohoto sportu, kteří ho užijí při sledování fotbalových utkání v televizi.

Čalouněný taburet

Nejběžnějším potahem taburetu obvykle bývá látkové čalounění, jehož barevnou kombinaci můžete přizpůsobit interiéru místnosti, v němž bude taburet stát. Potahové látky se vyrábějí z kvalitních materiálů, které jsou odolné proti otěru i zvýšené námaze. Internetový obchod Nábytek Bogart nabízí ve svém sortimentu taburety s různě barevnými potahovými látkami. Nabídka je dostatečně bohatá také na tvary taburetů – u nás najdete taburety ve tvaru krychle, kvádru i válce.

Kožený taburet

Chcete-li mít ve svém bytě něco opravdu exkluzivního, sáhněte po koženém taburetu. Díky přírodnímu materiálu, jakým kůže bez pochyby je, vydrží po dlouhou dobu v bezvadném stavu. Je však třeba o něho pravidelně pečovat – minimálně to chce ošetřit kůži mastným krémem nebo pastou, jež životnost kůže prodlužují. Obvykle se moc nedoporučuje kožené čalounění vystavovat účinkům přímého slunečního záření nebo sálavého tepla z krbu.

Usnout můžete i v měkkoučkém křesle zvaném ušák, ale na noc je přece jen lepší se natáhnout na prostornou postel a zachumlat do teplé peřiny. Ložnice je místem odpočinku a tomu odpovídá i její vybavení nábytkem. Vedle manželských postelí v ní obvykle naleznete také skříň a komodu, zrcadlo nebo toaletní stolek. V některých ložnicích se najde také místo pro taburet, který může být zároveň použit k posezení u toaletního stolku. Nemáte-li ho ve své ložnici, bude taburet sloužit také jako pohodlné místo pro krátkodobý odpočinek.

Taburet neboli pufa

Jak vlastně běžný taburet vypadá? Je to nízká čalouněná sedačka, jež nemá opěradlo. Příslušníkům starší generace se z ní většinou hůře vstává, jak už to u seniorů bývá. Taburet ale milují malé děti, které se teprve učí chodit. Pufa je totiž měkká a nízká tak akorát, aby se o ni batolata mohla dobře opírat, když na svých ještě vratkých nožkách zkoušejí první krůčky. V obývacím pokoji, sedíte-li na sedačce, může pufa fungovat také jako opěradlo pro unavené nohy, jež si na ni natáhnete. Jak je vidět, taburet má hned několik využití.

Praktickou vychytávkou u taburetů je úložný prostor, který bývá u některých schován pod vyklápěcím sedákem. Lze do něho ukládat například různé drobnosti, jež potřebujete mít neustále při ruce, a přitom nechcete, aby byly vidět.

Taburet do každé ložnice

Designéři obvykle patří k těm osobám, které překypují nejrůznějšími kreativními nápady. Musejí, protože je to náplň jejich práce. I díky jim pak na trhu jsou k dispozici ke koupi zajímavě řešené taburety. Internetový obchod Nábytek Bogart se snaží, aby i jeho nabídka uspokojila zákazníky, proto v jeho katalogu naleznete pestrý sortiment taburetů různých velikostí, barev i stylů. Zkuste si tedy prohlédnout to, co nabízíme, třeba najdete taburet přesně podle svých představ. A možná se sami přesvědčíte, že taburet nemusí mít je tradiční hranatý tvar a látkové čalounění, ale že i oválný v kombinaci bílého plastu a černé eko-kůže vypadá velice dobře. Do moderně zařízené ložnice se takový exkluzivní kousek nábytku bude určitě hodit.

Proč si pořídit do ložnice taburet?

Kladete si otázku, proč byste si měli do ložnice nějaký taburet vůbec kupovat? Není to zbytečné vyhazování peněz? Vždyť by se daly použít na něco jiného. Ale zkuste si sami odpovědět - na co se v ložnici posadíte, když si budete chtít navléci ponožky? Do ustlané postele s nadýchanými peřinami asi sotva. A právě pro takové příležitosti se hodí praktická pufa. I z tohoto důvodu by v žádné ložnici neměla chybět.

U nás si můžete vybrat i barvu čalounění

Výhoda, kterou vám přináší Nábytek Bogart, je možnost si vybrat z několika barevných variant čalounění. Takto budete moci zvolený taburet snadno sladit s vybavením vaší ložnice a zakomponovat ho do stávajícího nábytku, který jste si již zakoupili. Dále vám nabízíme profesionální poradenství pro případ, že byste si s výběrem nevědeli rady. A zboží vám přivezeme vlastní dopravou, přičemž si můžete navíc objednat službu výnos nábytku do domu či bytu.

/taburetky-a-podnozky-c-1063.html