Popis výrobku

Hledáte dokonalou lavici, která dodá vašemu interiéru šarm a zároveň poskytne praktický úložný prostor? Seznamte se s naší lavicí Velva v popelavé barvě se zlatými nožkami.

Tato čalouněná lavice okouzlí svým luxusním vzhledem. Sametové čalounění v elegantní popelavé barvě dodává nábytku sofistikovaný vzhled, zatímco zlaté nožky dodávají nádech luxusu. Je to skvělý doplněk do jakéhokoli moderního bydlení, který vytváří atmosféru pohodlí a elegance.

Lavice Velva je nejen krásná, ale také funkční. S rozměry 37 x 42 x 78 cm se vejde do většiny prostor a díky své výšce 42 cm poskytuje pohodlné sezení. Navíc, tato lavice má úložný prostor, což je ideální pro ukládání knih, ovladačů nebo jiných drobností, aby váš obývací pokoj zůstal uklizený.

Tato čalouněná lavice je navíc velmi odolná. Její nožky jsou vyrobeny z oceli ve zlaté barvě, což dodává celkovému designu luxusní vzhled. Montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → 37 x 42 x 78 cm je ideální pro jakýkoliv prostor. Její kompaktní velikost znamená, že ji můžete umístit kdekoli - v ložnici, obývacím pokoji nebo dokonce v kuchyni. To vám dává neuvěřitelnou flexibilitu při zařizování vašeho domova.
  • Ocelové nožky → zajišťují dlouhou životnost a stabilitu nábytku.
  • Sametové čalounění → uxusní a elegantní materiál, který dodá vašemu interiéru šarm. Navíc je velmi pohodlný a příjemný na dotek.
  • Úložný prostor → ideální pro ukládání knih, časopisů nebo jiných drobností. To vám pomůže udržet váš domov uspořádaný a bez nepořádku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 37 cm,

  • výška: 42 cm,

  • hloubka: 78 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Skupina

samet

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Úložný prostor

Ano

skříňka

Vybavení

Úložný prostor pod sedákem

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

100 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

7 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

80 cm x 20 cm x 39 cm

Hodnocení zákazníků

/lavice-velva---popelava---zlata-p-49965-1117-1117.html