Popis výrobku

Hledáte ideální skříň, která přinese eleganci a praktičnost do vašeho domova? Poznejte Vitrína Sonata s zásuvkami 110 cm - kaštan szlachetny.

Na první pohled vás zaujme jeho šlechtický kaštanový odstín, který dodává nádherný, teplý a příjemný pocit. Jeho volně stojící design umožňuje snadnou integraci do jakéhokoli prostoru, zatímco jeho rozměry 110 cm x 204.5 x 43 poskytují dostatek úložného prostoru bez zbytečného zabírání místa.

Vyráběný z laminované desky o tloušťce 16 mm pro přední část a 22 mm pro korpus, tato skříň je odolná a dlouhodobě odolná. Kuličkové zásuvky zajišťují hladký a tichý pohyb, zatímco kovové úchyty přidávají elegantní dotek.

Se dvěma dveřmi a dvěma zásuvkami nabízí tato skříň dostatek prostoru pro ukládání a organizaci. Ať už hledáte místo na knihy, nádobí nebo dekorace, Vitrína Sonata s zásuvkami 110 cm - kaštan szlachetny je ideální volbou pro vaše potřeby.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Výrobek Vitrína Sonata s zásuvkami 110 cm - kaštan szlachetny je vyroben z laminované desky o tloušťce 16 mm pro přední část a 22 mm pro korpus. Tato vlastnost zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení, což znamená, že tento nábytek bude sloužit po mnoho let.
  • Optimální rozměry → S rozměry 110 cm x 204.5 x 43, tento kus nábytku poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění různých předmětů, aniž by zbytečně zabíral místo ve vašem obývacím prostoru. To znamená, že můžete udržet svůj domov organizovaný a bez nepořádku.
  • Funkční design → Vitrína Sonata je vybavena dvěma dveřmi a dvěma zásuvkami, které poskytují snadný přístup k uloženým předmětům. Kuličkové pojezdy zaručují hladké a tiché otevírání a zavírání zásuvek, což zvyšuje pohodlí při používání tohoto nábytku.
  • Snadná montáž → Tento nábytek je dodáván v balení a je snadno sestavitelný, což šetří váš čas a úsilí. Díky tomu můžete svůj nový kus nábytku začít využívat téměř okamžitě po jeho doručení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 110 cm cm,

  • výška: 204.5 cm,

  • hloubka: 43 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Provedení

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

23 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

192 cm x 6 cm x 50 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

38 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

113 cm x 16 cm x 44 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

17 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

147 cm x 10 cm x 48 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

91 cm x 7 cm x 22 cm

Hodnocení zákazníků

/vitrina-sonata-110-cm-se-zasuvkami---kastan-slechetny-p-156573-1092-1064.1092.html