Popis výrobku

Hledáte dřevěnou židli, která přinese do vašeho domova pohodlí a styl? Objevte čalouněnou židli Luna - tmavý zelený Monolith 37 / černé nohy.

Tato židle je nejen krásná na pohled, ale také skvělá na dotek. Její tmavě zelený čalouněný sedák Monolith 37 a černé dřevěné nohy dodávají interiéru sofistikovaný vzhled. Je to ideální doplněk pro jakýkoliv moderní nebo tradiční domov.

Židle Luna je vyrobena z kvalitního masivu a čalounické popruhy, což zaručuje její dlouhou životnost. Její rozměry 56 x 78 x 48 cm a výška sedadla 48 cm zajišťují maximální pohodlí při sezení. Tato židle je nejen funkční, ale také velmi pohodlná.

Design této židle je navržen tak, aby se hodil do jakéhokoliv interiéru. Její černé nohy a tmavě zelený sedák jsou moderní a elegantní, zatímco její dřevěné provedení přidává teplý a přírodní dotek.

Vlastnosti produktu:

  • Kvalitní materiály → Díky výrobě z masivu a čalouněných popruhů, je židle Luna odolná a dlouhodobě trvanlivá.
  • Moderní design → Tmavě zelený čalouněný sedák a černé nohy dodávají židli moderní a sofistikovaný vzhled.
  • Pohodlí → S rozměry 56 x 78 x 48 cm a výškou sedadla 48 cm, je židle Luna navržena pro maximální pohodlí.
  • Všestrannost → Díky svému modernímu a elegantnímu designu se židle Luna hodí do jakéhokoliv interiéru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 56 cm,

  • výška: 78 cm,

  • hloubka: 48 cm,

  • Výška sedu: 48 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

tmavě zelená

Typ

Monolith 37

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

sedák

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pásy pružného materiálu, které jsou strategicky umístěny v čalounění sedadla. Jejich hlavní výhodou je, že zajišťují dostatečné napětí a pružnost, což se projevuje trvalou podporou těla. Zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti uživatele na celou plochu sedadla, čímž eliminují tlak na jednotlivé body. Popruhy čalounění také přispívají k odolnosti sedadla. Díky nim si nábytek zachovává svou původní podobu po mnoho let. Čalounické pásy zabraňují deformaci a poskytují dlouhodobou oporu a pohodlí.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nohy

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

polyuretanová pěna

Další informace
Zažijte jedinečné pohodlí a odolnost díky polyuretanové pěně. Jedná se o inovativní materiál, který poskytuje vynikající oporu a výjimečné pohodlí. Polyuretanová pěna je pružný a houževnatý materiál, který se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a poskytuje optimální oporu zad a pohodlné sezení po dlouhé hodiny. Její výhody nekončí pohodlím - polyuretanová pěna je také mimořádně trvanlivá a odolná proti deformaci. Díky tomu si nábytek s polyuretanovou pěnou zachovává svůj původní tvar i po intenzivním používání. Kromě toho je polyuretanová pěna hypoalergenní a snadno se čistí, takže je ideální pro alergiky.

opěradlo

dřevěná překližka

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ne

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

/drevena-zidle-luna-s-calounenym-sedakem---tmavy-zeleny-monolith-37---cerne-nohy-p-153467-1016-1016.html