Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli pro svůj pracovní prostor? Seznamte se s kancelářskou židlí Valdez - popelavá / černá.

Tato kancelářská židle Valdez v popelavé a černé barvě je nejen stylová, ale také velmi funkční. Její moderní design s černou základnou dodá vaší kanceláři profesionální vzhled. Popelavá barva čalounění je univerzální a snadno se hodí do jakéhokoli interiéru.

Židle Valdez je vybavena otočnou základnou, která umožňuje snadnou manipulaci a pohyb po místnosti. Nastavitelná opěrka hlavy zaručuje pohodlí i během dlouhých hodin u stolu. Rozměry 64 x 116-122 x 60 cm jsou ideální pro každodenní použití a zaručují maximální komfort.

Montáž nábytku je jednoduchá a rychlá díky přiloženému návodu. Materiál čalounění, síťka, je odolný a snadno se udržuje. Kancelářská židle Valdez je tedy nejen praktická, ale také odolná s dlouhou životností.

Vlastnosti produktu:

  • Flexibilní nastavení výšky sedu (46-52 cm) →  umožňuje vám přizpůsobit židli vaší tělesné výšce a výšce pracovního stolu, což napomáhá k pohodlnějšímu a efektivnějšímu práci.
  • Otočná základna → poskytuje vám svobodu pohybu a flexibilitu, což znamená, že můžete snadno dosáhnout na vše, co potřebujete na pracovním stole, aniž byste museli vstávat.
  • Nastavitelná opěrka hlavy → zajišťuje optimální podporu pro vaši hlavu a krk, což předchází únavě a napětí během dlouhých hodin strávených u stolu.
  • Čalounění ze síťoviny → propouští vzduch a zabraňuje pocení, což zvyšuje váš komfort během celého dne.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 64 cm,

  • výška: 116-122 cm,

  • hloubka: 60 cm,

  • Výška sedu: 46-52 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Barva

černá

Skupina

síťka

Skupina

látka membránová

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknout sedák ve vzpřímené poloze. Po uvolnění zámku je možné pohodlně sklopit opěradlo podle osobních preferencí.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Nastavitelné opěrky hlavy

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

12,3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

63 cm x 35 cm x 61 cm

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-valdez---popelava---cerna-p-39111-1377-1377.html