Panele čalouněné do ložnice

nalezených výrobků: nalezených výrobků: 0
řadit :
Sortowanie
výsledků na stránku:
status
cena
Cena
-
Velikosti
Čalouněné panely do ložnice, vytvořené pomocí moderních technologií, se dnes staly velmi oblíbenými výrobky. Používají se k dekorativnímu dokončení interiéru, což dává bydlícím zajímavá, svěží řešení se stylovým a nekonvenčním charakterem.
Měkké čalouněné nástěnné panely pro ložnice dostupné v našem sortimentu Vám pomohou najít správný produkt v různých odstínech a reliéfech: od nadčasové klasiky po sofistikovaný glamour. Každý ze stylů udělá ve Vaší ložnici jedinečnou změnu, díky novými detailům i praktickými řešením.

 
 Čalouněné panely do ložnice - čím se odlišují?
Panely jsou považovány za univerzální materiál v dekoraci ložnice. Pokud jsou správně vybrány, odpovídají různým povrchovým úpravám a jsou vhodné pro použití v jakémkoli možném designu Vaší ložnice. Při péči o vysokou kvalitu našich produktů jsme zajistili, aby čalouněné nástěnné panely v ložnici dostupné v naší nabídce dodaly Vaší ložnici ještě větší záři díky takovým výhodám, jako jsou:
    • široká škála barev, textur a další možnosti pro výzdobu ložnice;
    • vylepšená zvuková a tepelná izolace. Jsou to důležité vlastnosti, které vytvářejí klidnou a příjemnou atmosféru;
    • Lehká konstrukce umožňující rychlou a snadnou montáž panelů na zeď;
    • Rozmanitost materiálů. Povrch čalouněné stěny v ložnici může být vyroben z tkanin vhodných pro mokré čištění nebo z materiálů, které nesbírají prach a nezpůsobují alergie;
Navzdory obavám mnoha lidí jsou panely čalouněné do ložnice, díky měkkým stěnám, univerzální a snadno se přizpůsobí jakémukoli stylu a tvaru místnosti.
 
Čalouněné panely na stěně - ložnice z unikátních materiálů

Čalouněné stěny v ložnici jsou vyrobeny z mnoha rozmanitých materiálů, ve kterých snadno najdete svůj oblíbený produkt. Čalouněné panely do ložnice jsou vyrobeny z tkaných a netkaných materiálů. Mezi oblíbené netkané textilie dostupné v naší nabídce patří mnoho různých typů čalounění.
Alcantara, kůže, ekokůže nebo jiné druhy syntetické kůže, velmi podobné přírodní, jsou jedním z nejoblíbenějších materiálů používaných při výrobě nástěnných čalounění do ložnice. Všechny materiály, od sametových na dotek povrchů, až po hypoalergenní výrobky, budou snadno harmonizovat s uspořádáním ložnice a nábytku v jakémkoli stylu, což umožňuje rozmanitost dekoraci na zeď.
Materiály, které používáme při výrobě našich čalouněných panelů do ložnice, mají mnoho výhod; jsou odolné vůči vlhkosti a nečistotám nebo neblednou pod vlivem slunečního světla.
Husté a UV odolné textilie na nábytek jsou ideální pro povrchové úpravy stěn. Často v ložnicích najdeme gobelínové (žakárové) látky, ale také i velurové nebo sametové látky. Někdy jsou čalouněné stěny v ložnici vyrobené z hedvábí, a díky tomu zdůrazňují příjemnou atmosféru interiéru, který lze snadno vyčistit antistatickými utěrkami.
 
Čalouněné panely pro ložnice - možnosti a výběr návrhu
Měkké čalouněné nástěnné panely do ložnice se liší designem a originalitou. Jako zkušený tým, v oblasti interiérového designu, víme že každý zákazník chce vytvořit co nejvelkolepější ložnici. Za tímto účelem vybereme pro Vás správný typ čalouněných panelů, které se mohou stát základem exkluzivního interiéru v klasických nebo moderních stylech.
Každá dobře provedená ložnice začíná  návrhem. Předběžné uspořádání Vašich čalouněných panelů do ložnice by mělo vycházet z následujících funkcí:
    • Velikost - jeden modul může být malý, např. 10 × 10 cm V některých případech se velikost pohybuje od jednoho a půl do dvou metrů. Z modulů je vytvořena jediná kompozice. V závislosti na Vašich preferencích můžete obsadit jen část stěny nebo celou zeď;
    • Tvar- konfigurace čtverců, obdélníků a kosočtverců jsou dobře známy. Díky naším čalouněným panelům můžete vytvořit oválný nebo lichoběžníkový tvar;
    • Profil - pokud to styl ložnice dovolí, lze reliéf panelů zdůraznit profilem z tvrdších materiálů.
Díky obrovskému počtu možností designu budou měkké čalouněné panely pro ložnice vždy vypadat stylově a originálně. Částečná dekorace za postelí nebo na jejím čele bude vypadat dobře v malé ložnici, zatímco kompozice větších velikostí z naší nabídky splní Vaše očekávání týkající se obrovských, sofistikovaných návrhů na celé zdi.
 
Čalouněný panel - nová ložnice
Elegantní, moderní a měkké. Dekorativní čalouněné stěny v ložnici jsou stále aktuálním a současným typem uspořádání ložnice. Takový dekor je nejen elegantní, ale také funkční: konstrukce absorbuje zvuky zvenčí a udržuje teplo.
Estetický vzhled a praktičnost našeho čalounění umožňuje začlenit dekoraci do různých designových řešení, od klasických po moderní. Při výběru vhodné možnosti zvažte velikost ložnice a styl interiéru. My jako dlouholetý, zkušený tým také zajistíme, aby výběr Vašich nových čalouněných panelů byl co nejúspěšnější a vytvořil v ložnici jedinečnou, originální kompozici.
/panele-calounene-do-loznice-c-1317.html