Popis výrobku

Hilding Foxtrot - pěnová matrace

 
Foxtrot je nejtvrdší nabídka pěnové matrace a je navržena tak, aby poskytovala dostatečnou oporu osobám s hmotností nad 80 kg, ale nejen jim. Tento model je ideální pro páry nebo seniory, kteří rádi odpočívají na tvrdším povrchu. Bez ohledu na polohu poskytuje matrace vysoký komfort používání díky použití profilované pěny uvnitř v 7 zónách různé tvrdosti. Struktura výrobku s otevřenými buňkami umožňuje optimální prodyšnost a větrání, což má pozitivní vliv na hygienu spánku.
 
Díky své méně rovnoměrné buněčné struktuře ve srovnání se standardní pěnou lépe podpírá tělo. Standardně nabízíme výběr ze dvou potahů: Hybrid a Italiano s inovativní technologií Pirotex, která omezuje množení roztočů a bakterií.

Provedení matrace Hilding Foxtrot:

  • Vložka: profilovaná vysoce elastická HR pěna o vyšší tvrdosti, o výš. 18 cm
  • Potah: Hybrid nebo Italiano
  • Výška: cca 19 cm (Hybrid), cca 20 cm (Italiano)
  • Rozměry: žádná možnost provedení netypického rozměru
  • Tvrdost: H4 (tvrdá)

Vlastnosti matrace Hilding Foxtrot:


 Pro seniory - matrace, která poskytuje stabilitu a výbornou oporu těla a je dostatečně pružná, aby usnadnila vstávání a otáčení.                                             

 Pro těžší osoby -  matrace o zvýšené tvrdosti pro těžší osoby.
Pro páry - Vysoce pružná bodová matrace pro optimální oporu a přizpůsobení tělesné hmotnosti, takže partner spící vedle vás nepocítí žádný pohyb.
Srolovaná - matrace je vakuově zabalená a srolovaná pro snadnou přepravu a skladování. Pozor - záruka se nevztahuje na matrace, které byly ve srolovaném stavu déle než 4 měsíce.
Pro alergiky - Matrace potažená potahem bez látek škodlivých pro zdraví, neobsahuje potenciálně alergenní látky.
7 zon tvrdosti - matrace vybavená 7 různými zonami tvrdosti.
 Praní na 60. stupňů - doporučovaná teplota praní potahu
15. let záruka - záruční doba na vložku matrace.

Potahy matrace Hilding Foxtrot: 

  • Italiano - příjemný na dotek potah s povrchovou úpravou z vysoce kvalitní viskózy. Nadýchaná pletenina se zónovým vzorem vytváří zajímavý trojrozměrný efekt. Nízká hmotnost a čtyři pohodlné úchyty usnadňují otočení matrace na druhou stranu. Potah je snímatelný a doporučená teplota praní je max. 60 °C
  • Hybrid - neprošívaný potah, vyrobený z velmi silné pleteniny s přídavkem elastického stretchu, který zajišťuje vynikající ventilaci a odolnost proti žmolkování. Nízká hmotnost a dvě pohodlné rukojeti usnadňují otočení matrace na duhou stranu. Potah je snímatelný, pratelný při teplotě do 60 °C.

Certifikáty matrace Hilding Foxtrot: 

Matrace Hilding mají certifikát Oeko-Tex®, který stanoví, že všechny materiály použité k výrobě matrací neobsahují škodlivé látky, které mají negativní vliv na zdraví. Nákup produktů se značkou Oeko-Tex® dává záruku vysoké kvality a bezpečnosti produktu, který můžete používat bez obav na škodlivý vliv na Vaši zdraví.


Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 80-180 cm,

  • wysokość

    výška: 19 cm,

  • głębokość

    hloubka: 200 cm,

  • Montáž: Nepotřebný

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Pěnová matrace Hilding Foxtrot

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/penova-matrace-hilding-foxtrot-p-48117-1031-1031.html