Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro váš pokoj, která vám nabídne nejen pohodlí, ale také praktické úložné prostory? Seznamte se s postelí Elazo s nočními stolky a osvětlením o rozměrech 160x200 - Dub craft/Bílý.

Tato postel představuje dokonalou kombinaci elegance a funkčnosti. Díky svému modernímu designu v barvách Dub craft a Bílý se stane skvělým doplňkem jakéhokoli interiéru. Přední strana zásuvek je bílá a strany jsou v zlatém dubu, což dodává posteli luxusní vzhled.

Postel je vyrobena z kvalitní laminované desky o tloušťce 16 mm a korpus z desky o tloušťce 22 mm, což zaručuje její dlouhou životnost. Navíc je vybavena dvěma zásuvkami s válečkovými pojezdy pro snadné a plynulé otevírání. Rozměry 256 x 92 x 208 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 160x200 cm, čímž zajišťuje maximální pohodlí během spánku.

Navíc je tato postel dodávána v balení pro vlastní montáž, což umožňuje snadnou instalaci podle vašich potřeb. Bez nožiček a úchytů zajišťuje, že postel stojí pevně a stabilně. Skvělým doplňkem je také vestavěné osvětlení, které vytváří útulnou atmosféru a zároveň usnadňuje čtení knihy před spaním.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná postel Elazo → nabízí útulný prostor pro odpočinek, zároveň poskytuje praktické úložné prostory. Díky tomu ušetříte místo v místnosti a vše budete mít vždy po ruce.
  • Laminovaná deska 16 mm → garantuje dlouhou životnost a odolnost postele. Díky tomu je postel ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a dlouhodobé řešení pro svou ložnici.
  • Rozměry 256 x 92 x 208 → poskytují dostatek prostoru pro pohodlný spánek a relaxaci. Navíc, díky těmto rozměrům je postel ideální pro větší místnosti, kde se stane dominantním prvkem.
  • Vybavení počet zásuvek: 2 → umožňuje ukládání osobních věcí přímo u postele. Díky tomu máte vše, co potřebujete, vždy po ruce a nemusíte vstávat z postele.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 256 cm,

  • výška: 92 cm,

  • hloubka: 208 cm,

  • Rozměry matrace: 160x200 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

craft zlatý

Barva zásuvek - boky

dub craft zlatý

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Provedení

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

nožičky

bez

Další informace
Nábytek bez nožiček - tento jedinečný design poskytuje nejen moderní vzhled, ale také řadu výhod. Nábytek bez nožiček bude dokonale fungovat v každém prostoru, bez ohledu na jeho velikost nebo styl. Můžete jej bez námahy přizpůsobit svým potřebám tím, že jej umístíte přímo na podlahu nebo koberec. Eliminace nožiček znamená také snazší úklid, protože není třeba vysávat pod nábytkem. Nábytek bez nožiček je navíc stabilní a pevný, což vám zaručí bezpečné a pohodlné používání.

Typ nožek

kluzáky / gumové podložky

Další informace
Objevte inovativní řešení pro váš nábytek - nožičky v podobě gumových podložek. Jejich výhody jsou mimořádně přesvědčivé. Zaprvé, gumové podložky účinně chrání podlahu před poškrábáním a poškozením a udržují Váš nábytek i podlahu ve výborném stavu. Za druhé poskytují vynikající stabilitu, eliminují vibrace a nežádoucí pohyb nábytku. To pro vás znamená větší pohodlí a větší bezpečnost. Zjistěte, jak snadno a účinně mohou gumové podložky zlepšit kvalitu používání vašeho nábytku. Jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení odolnosti, stability a chtějí chránit podlahu před poškrábáním.

Podhlavník

laminovaná deska

Podhlavník

látka

Provedení

úchytky

nejsou

Zásuvkové pojezdy

válečkové pojezdy

systém otevírání

WU – otevírání zespodu

Hrana

ABS

rošt

ne

Vybavení

Počet zásuvek

2

Typ matrace

bez

Osvětlení

Součástí je

LED

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/postel-do-loznice-elazo-z-szafkami-nocnymi-i-oswietleniem-160x200---dub-craft-bily-p-157313-1023-1023.html