Popis výrobku

Hledáte ideální postel do ložnice s úložným prostorem, která by byla nejen pohodlná, ale také esteticky přitažlivá? Seznamte se s postelí Delias 140x200 v krémovém szenilu.

Tato postel vyniká svým elegantním designem a krémovým szenilovým čalouněním, které je nejen měkké na dotek, ale také nehořlavé pro vaši bezpečnost. Přírodní barva nožiček z masivu dodává posteli přírodní vzhled, který se snadno hodí do jakékoliv ložnice.

Ale Delias 140x200 není jen o vzhledu. Tato postel je navržena tak, aby byla nejen pohodlná, ale také praktická. S rozměry 170 x 135 x 220 cm je dostatečně velká pro matraci o rozměrech 140x200 cm. Kromě toho má výšku nohou 15 cm, což zajišťuje dostatek prostoru pro úklid pod postelí.

A co je na této posteli nejlepší? Její úložný prostor. Skříňka pod postelí je ideálním místem pro uložení ložního prádla, polštářů nebo sezónního oblečení. Takže pokud hledáte postel, která je nejen krásná, ale také praktická, postel Delias 140x200 v krémovém szenilu je tím pravým řešením pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Velký úložný prostor → Postel Delias nabízí mimořádně velký úložný prostor. To znamená, že můžete ušetřit místo v ložnici a mít všechny své oblíbené věci pohodlně na dosah ruky.
  • Pevný a trvanlivý rám → Díky pevnému a trvanlivému rámu z masivu je postel Delias extrémně stabilní a vydrží po dlouhou dobu. To znamená, že nemusíte měnit postel každých pár let a můžete si užívat pohodlný spánek po dlouhou dobu.
  • Komfort a pohodlí → S rozměrem pro matraci 140x200 cm je postel Delias ideální pro ty, kteří hledají pohodlí a prostor. To znamená, že můžete mít dostatek místa pro sebe a svého partnera a užívat si pohodlný spánek každou noc.
  • Snadná údržba → Postel Delias je vyrobena z nehořlavého materiálu, což znamená, že je snadno udržovatelná a bezpečná. To znamená, že můžete mít klidnou mysl vědět, že je vaše postel v bezpečí a snadno se čistí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 170 cm,

  • výška: 135 cm,

  • hloubka: 220 cm,

  • Rozměry matrace: 140x200 cm,

  • Výška nohou: 15

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

krémová

Skupina

žinylka

Vlastnosti

nehořlavý materiál

Typ

Catch Me 01

barevné provedení

Barva nožiček

přírodní

Provedení

Nohy

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Podhlavník

polyuretanová pěna T25

Podhlavník

rám z MDF

Podhlavník

ovata 100

rošt

ano

kovový

ano

se zvedáním

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

36 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

209 cm x 40 cm x 35 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

16 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

162 cm x 35 cm x 33 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

38 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

165 cm x 120 cm x 14 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

26 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

200 cm x 26 cm x 13 cm

Hodnocení zákazníků

/postel-do-loznice-s-uloznym-prostorem-delias-140x200---kremovy-szenil-p-155371-1023-1023.html