Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaši ložnici, která by kombinovala styl a funkčnost? Seznamte se s postelí Delias 180x200 s úložným prostorem, potaženou popelovým žinylkou.

Tato postel okouzlí svým moderním a elegantním designem. Popelový žinylka dodává posteli luxusní vzhled, který se snadno hodí do každého interiéru. Masivní nožičky v přírodní barvě dodávají posteli pevnost a zároveň přidávají na estetické hodnotě.

Postel Delias je nejen stylová, ale také velmi funkční. S rozměry 210 x 135 x 220 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Kovový rošt zajistí optimální podporu matraci a tím i vašemu tělu. Navíc s výškou nohou 15 cm je pod postelí dostatek prostoru pro úklid.

Ale to není vše! Tato postel skrývá ještě jednu výhodu - úložný prostor. Skříňka pod postelí je ideálním místem pro uložení ložního prádla nebo sezónního oblečení. A co víc? Materiál žinylka Catch Me 22 je nehořlavý, takže můžete spát s klidem na duši.

Vlastnosti produktu:

  • Optimalizovaná velikost → Postel Delias 180x200 nabízí dostatek místa pro pohodlný spánek dvou osob. Díky rozměrům 210 x 135 x 220 cm se vejde do většiny ložnic a poskytne útulnou atmosféru.
  • Skvělé úložné prostory → Postel Delias je vybavena úložným prostorem, který je ideální pro ukládání ložního prádla nebo sezónního oblečení. Tento praktický prvek vám pomůže udržet vaši ložnici vždy v perfektním stavu.
  • Přírodní materiály → Postel je vyrobena z masivu, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Nohy postele mají přírodní barvu, která dodává celkovému designu teplý a přírodní vzhled.
  • Nehořlavý materiál → Potah postele Delias je vyroben z nehořlavého materiálu, který zvyšuje bezpečnost vaší ložnice. Tento materiál je také velmi odolný a snadno se udržuje.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 210 cm,

  • výška: 135 cm,

  • hloubka: 220 cm,

  • Rozměry matrace: 180x200 cm,

  • Výška nohou: 15

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Typ

Catch Me 22

Vlastnosti

nehořlavý materiál

Skupina

žinylka

barevné provedení

Barva nožiček

přírodní

Provedení

Nohy

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Podhlavník

polyuretanová pěna T25

Podhlavník

rám z MDF

Podhlavník

ovata 100

rošt

ano

kovový

ano

se zvedáním

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

36 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

209 cm x 40 cm x 35 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

19 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

202 cm x 35 cm x 33 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

42 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

205 cm x 120 cm x 14 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

30 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

200 cm x 26 cm x 13 cm

Hodnocení zákazníků

/postel-do-loznice-s-uloznym-prostorem-delias-180x200---popelovy-szenil-p-155385-1023-1023.html