Postele bez čela

nalezených výrobků: nalezených výrobků: 2
řadit :
Sortowanie
výsledků na stránku:
status
cena
Cena
-
Velikosti

Postele bez čela v nabídce našeho obchodu

Ložnice je zvláštní místností v každém domě. Proto je třeba k jeho úpravě přistupovat s maximální opatrností, aby se stala oázou klidu a místem relaxace. V každé ložnici je samozřejmě hlavním prvkem interiéru postel. Je to klíčový nábytek a nejpoutavější prvek. Jedním z dilemat, kterým čelí osoby hledající ideální  postel, je její design. Vybrat postel bez čela nebo s čelem? V naší nabídce najdete obě tyto varianty. V dnešní době získávají na popularitě hlavně postele bez čela. Jaké jsou jejich vlastnosti a výhody?

Postel bez čela – Vyplatí se kupovat postel bez čela?

Postele bez čela jsou nábytkem, který se bude lépe hodit do určitých typů interiérů ložnic. Postel bez čela bude dobrou volbou, zvláště pokud máte malou ložnici a bojíte se, že klasická postel s velkým čelem přebije uspořádání ložnice. Volbou čalouněné postele bez čela ušetříte více místa, které čelo běžně zabírá a které můžete využít například pro další police, skříňky nebo dekorace na stěnu. Kdy jindy se vyplatí investovat do postelí bez čela? Postele bez čela se skvěle hodí do ložnice s velmi osobitým stylem a barvou stěn.
 
V takových interiérech může být výběr čela oříškem a jeho eliminací získáváme větší manévrovací prostor z hlediska estetiky aranžmá. Často se stává, že je problém s přizpůsobením tvaru a barvy čela postele ke zbytku místnosti. Pak může být lepším řešením konstrukce postele bez čela. Pokud však chcete mít čelo postele, můžete si ho pořídit samostatně, např. ve formě čalouněných panelů, a upravit si je přesně podle potřeb interiéru.

Jaký styl uspořádání se hodí k posteli bez čela?

Nábytek, dekorace a jednotlivé povrchové úpravy jsou obvykle vybírány na základě hlavního stylu přijatého v uspořádání. Díky tomu vypadají aranžmá konzistentně a jsou vnímány příjemně. Do jakého stylu interiéru zapadá postel bez čela? Opravdu do každého. Ale nejlépe se postel bez hodí do ložnice v klasickém stylu. V klasické ložnici se také vyplatí použít na stěnu čalouněné panely, které budou fungovat jako čelo postele a dodají aranžmá dekorativnější charakter.
 
Tento typ postele bude skvěle fungovat i v minimalistické, strohé ložnici, kde má veškerý nábytek a doplňky velmi jednoduché a ekonomické formy. Postel bez čela podtrhne minimalistický charakter prostoru. Bude vypadat dobře především v aranžmá ve skandinávském stylu, ve stylu boho nebo také upoutá pozornost v eklektických interiérech.
 
Postel bez čela s úložným prostorem poslouží i lidem, kteří rádi a často upravují uspořádání ložnice, protože bude designově univerzálnější. S ohledem na univerzální a nadčasový design postelí bez čela dávají velký manévrovací prostor při zařizování ložnice. Díky tomu v případě nutnosti provést změny bude postel be čela nejlepší volbou. A když už sníte o čelu postele, můžete si kdykoliv koupit již hotové čelo nebo zvolit čalouněné panely na stěnu.

Dostupné rozměry postele bez čela v našem obchodě:

  • postel bez čela 160x200
  • postel bez čela 140x200
  • postel bez čela 180x200
  • postel bez čela 120x200

Kdy se vyplatí vybírat postel bez čela?

Konstrukce postele bez čela je skvělý nápad do minimalistické ložnice nebo do té, ve které chceme použít dekorativní čalouněné panely na stěnu. Stále populárnějším řešením jsou také kontinentální postele bez čela, protože se tak rozbíjí jejich masivní designová forma a tvary získávají specifickou lehkost. Z hlediska funkčnosti se vyplatí vybrat postel bez čela se zásuvkami nebo s úložným prostorem na lůžkoviny. Díky tomu získáme v ložnici praktickým způsobem další úložný prostor.
 
Navíc se takové postele někdy stávají jediným východiskem v malých místnostech. Zvlášť, když ji nemůžete umístit ke zdi a jedinou možností je postavit postel k oknu. Tento typ postelí je také často jediným řešením v antresolách, které je stále oblíbenějším řešením v nájemních domech a prostorných loftech v industriálním stylu. Kromě toho stojí za pozornost i ekonomické hledisko, jelikož postel bez čela je jednoduše levnější variantou.

Postele bez čela a estetika uspořádání ložnice

Postel bez čela nabízí mnoho možností uspořádání. To vše díky svému univerzálnímu designovému charakteru. Navíc získáme volný fragment stěny za postelí, kterým můžeme obohatit dekorativnost pokoje. Na stěně za postelí se budou skvěle hodit například dekorativní čalouněné panely, koláž s rodinnými fotografiemi a v klasických interiérech bude stěna za postelí perfektním místem pro vystavení uměleckých děl.
 
Při výběru vysněné postele bez čela je třeba pamatovat na to, kolik místa je k uspořádání a jak bude uspořádán celý interiér. Postel bez čela je ale rozhodně jednodušší pro manipulaci než klasické modely s čely. V moderních ložnicích jsou postele bez čela často umístěny ve středu místnosti, nikoli u zdi. Díky tomu jsou vystaveny jako centrální protipól aranžmá. K posteli bez čela se hodí minimalistický styl, který v poslední době stále více kraluje interiérovým architektům. Postel bez čela bude také ideálním řešením do interiérů zařízených v industriálním stylu.

/postele-bez-cela-c-1258.html