Popis výrobku

Hledáte ideální psací stůl do Vaší kanceláře nebo pracovny? Objevte psací stůl Kora KB - borovice andersen.

Psací stůl Kora KB je esteticky přitažlivý a elegantní. Jeho barva borovice andersen přidává teplý a přívětivý tón do každého prostoru. Jeho zdobené provedení přední části dodává na jeho jedinečnosti.

Stůl Kora KB je nejen krásný, ale také funkční. S rozměry 148 x 75 x 60 cm nabízí dostatek prostoru pro Vaše kancelářské potřeby. Je vybaven jednou skříňkou a třemi zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru. Jeho pracovní deska je vyrobena z laminované desky, což zaručuje odolnost a dlouhou životnost.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Korpus i pracovní deska jsou vyrobeny z laminované desky, což zaručuje jeho stabilitu a odolnost. Kromě toho, jeho kovové úchytky přidávají na pevnosti a odolnosti. Tento psací stůl je ideální volbou pro ty, kdo chtějí spojit styl, funkčnost a kvalitu v jednom produktu.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → psací stůl Kora KB má rozměry 148 x 75 x 60 cm, což je ideální pro jakoukoli kancelář nebo pracovní pokoj. Tento produkt vám umožní efektivně využít prostor a zároveň nabízí dostatek místa pro vaši práci.
  • Laminovaná deska → psací stůl je vyroben z laminované desky, která je odolná proti poškrábání a snadno se čistí. Díky tomu je stůl dlouhodobě odolný a udržuje svůj vzhled.
  • Úložný prostor → psací stůl je vybaven 1 skříňkou, 1 policí a 3 zásuvkami, což umožňuje snadné a pohodlné uskladnění dokumentů a kancelářských potřeb. To znamená, že vše, co potřebujete, bude vždy po ruce.
  • Snadná montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 148 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva přední části

borovice andersen

Barva korpusu

borovice andersen

Provedení

Typ přední části

reliéfní

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s reliéfním čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Reliéf na přední části nábytku je nejen krásný, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s reliéfem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Provedení

Úchytky

kov

Vybavení

Počet polic

1

Počet dvířek

1

Počet zásuvek

3

Doplňkové vlastnosti

Police pro klávesnici

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

29 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

59 cm x 15 cm x 67 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

40 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

77 cm x 16 cm x 150 cm

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-kora-kb-148x60-cm---borovice-andersen-p-15828-1377-1377.html