Popis výrobku

Hledáte psací stůl pro vašeho mladého studenta? Podívejte se na produkt Santiago 04 - bílá / dub.

Tento psací stůl je skvělou volbou pro každého mladého studenta. Jeho moderní bílý design a dubový odstín na dně zásuvek přidávájí šmrnc jakémukoli pokoji. Kompaktní rozměry 125 x 75 x 55 cm umožňují snadné umístnění do jakéhokoli prostoru.

Santiago 04 je vyroben z kvalitní laminované desky, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Vysoce funkční konstrukce zahrnuje jedny dvířka, dvě police a šuplík, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny školní potřeby.

Kovové úchytky zvyšují trvanlivost a stabilitu stolu, zatímco jeho samostatná montáž umožňuje snadnou instalaci a přizpůsobení vašim potřebám.

Vlastnosti produktu:

  • Kvalitní materiály → odolný stůl, který je vyroben z kvalitní laminované desky a nábytkové desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost.
  • Úložný prostor → uspořádání a snadný přístup. Stůl má jedny dvířka, dvě police a šuplík, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny školní potřeby.
  • Kovové úchytky → zvyšují životnost a stabilitu stolu. Kovové úchytky nejen že dodávají stolu moderní vzhled, ale také zvyšují jeho trvanlivost a stabilitu.
  • Samostatná montáž → snadná instalace a přizpůsobení. Díky možnosti samostatné montáže můžete tento stůl snadno sestavit a přizpůsobit svým potřebám.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 125 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 55 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

dub

Provedení

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Korpus

nábytková deska

Provedení

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

1

Počet zásuvek

1

Počet polic

2

Počet výklenků

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

16 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

79 cm x 56 cm x 7 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

24 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

131 cm x 56 cm x 7 cm

Hodnocení zákazníků

/psaci-stul-santiago-04-se-zasuvkou---bily---dub-p-154753-1377-1377.html