Popis výrobku

Hledáte ideální rohový psací stůl pro Vaši kancelář nebo domov? Seznamte se s naším produktem - Psací stůl rohový BK53N.

Tento stůl je vizuálně atraktivní a zároveň praktický. Jeho bílý korpus, doplněný o dub sonoma čokoládovou barvu, dodává prostoru moderní a svěží vzhled. Jeho rozměry 205 x 75 x 175 cm umožňují pohodlné a efektivní využití prostoru.

Psací stůl rohový BK53N je vyroben z laminované desky o tloušťce 18 mm, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. PVC hrana zajišťuje bezpečnost při použití a dodává stolu elegantní vzhled. Nábytek je dodáván v balení, což umožňuje snadnou montáž na míru vašim potřebám.

Kromě toho, tento stůl nabízí skvělou funkčnost. Jeho rozměry a design umožňují pohodlné umístění počítače, dokumentů a dalších kancelářských potřeb. Rohový design také optimalizuje využití prostoru, což je ideální pro menší kanceláře nebo pracovní pokoje doma.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný design → S rozměry 205 x 75 x 175 cm, tento rohový psací stůl BK53N nabízí dostatek prostoru pro váš počítač, knihy a další kancelářské potřeby. Práce z domova nebo studium nikdy nebylo pohodlnější.
  • Vysoká kvalita → Stůl je vyroben z laminované desky o tloušťce 18 mm a PVC hrany, které zaručují dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Investujte jednou a užívejte si pohodlí na dlouhou dobu.
  • Estetický vzhled → S kombinací bílé a dub sonoma čokolády, tento stůl přidává elegantní dotek do jakéhokoli prostoru. Jeho moderní design zlepší estetiku vašeho domova nebo kanceláře.
  • Snadná montáž → Nábytek je dodáván v balení s pokyny krok za krokem, takže montáž je snadná a rychlá. Žádné další náklady na profesionální montáž, ušetřete čas i peníze.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 205 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 175 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

barevné provedení korpusu

dub artisan

Barva korpusu

šedá

Možnost výběru

Barva korpusu

dub sonoma czekolada

Provedení

Korpus

laminovaná deska 18 mm

Další informace
18 mm silná laminovaná deska je pevná a univerzální surovina pro výrobu nábytku. Její přednosti jsou pro potenciálního zákazníka mimořádně výhodné. Díky laminované povrchové úpravě se deska snadno čistí a je odolná vůči skvrnám a poškození. To znamená, že nábytek vyrobený z tohoto materiálu bude mít dlouhou životnost a bude se snadno udržovat ve výborném stavu. Tloušťka 18 mm zajišťuje pevnou konstrukci nábytku, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti deformacím. Kromě toho je laminovaná deska k dispozici v různých provedeních a barvách, takže nábytek můžete přizpůsobit svým individuálním preferencím a stylu interiéru. Je to ideální řešení pro ty, kteří hledají estetický a funkční nábytek.

Provedení

Hrana

PVC

Doplňkové vlastnosti

Police pro klávesnici

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/rohovy-psaci-stul-bk53n-p-510-1377-1377.html