Popis výrobku

Hledáte dokonalou poličku s šuplíky pro svůj moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Regal se zásuvkami Reg10 - Přírodní/Popelavý.

Tento regál se zásuvkami Reg10 je vizuálně ohromující. Jeho přírodní barva korpusu a popelavé zásuvky dodávají jedinečný a moderní vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoliv interiéru. Jeho kompaktní rozměry 28 x 83 x 26 cm znamenají, že se vejde téměř kamkoli, aniž by zabral příliš mnoho místa.

Co se týče výroby, tento regál je vyrobený z masivu, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Zásuvky jsou vyrobeny z látky, což přidává na estetice, ale také umožňuje snadné otevírání a zavírání. Tento nábytek je dodáván v balení, což umožňuje snadnou montáž podle vlastních představ.

Představte si, jak tento regál se zásuvkami Reg10 - Přírodní/Popelavý, obohatí váš obývací pokoj nebo jakoukoli jinou místnost. Jeho uzamykatelné regály nabízejí dostatek úložného prostoru pro knihy, dekorace nebo cokoli jiného, co potřebujete mít po ruce. Ať už potřebujete nábytek pro úložný prostor nebo chcete něco, co dodá vašemu interiéru šmrnc, tento regál je tím pravým řešením.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → Regál se zásuvkami Reg10 - Přírodní/Popelavý je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí využít každý centimetr svého prostoru. Jeho rozměry 28 x 83 x 26 cm jsou perfektně navrženy tak, aby se vešel kamkoli a přitom poskytoval dostatek úložného prostoru.
  • Robustní konstrukce → Tento regál je vyrobený z masivu, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Je to nábytek, na který se můžete spolehnout.
  • Praktické zásuvky → Zásuvky z látky v popelavé barvě nejenže dodávají regálu moderní vzhled, ale také nabízí praktické úložné prostory pro všechny vaše potřeby.
  • Montáž vlastní → Tento nábytek je dodáván v balení, což vám umožňuje, abyste si ho mohli sestavit podle svých představ a potřeb. Je to skvělý způsob, jak přidat osobní dotek do vašeho domova.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 28 cm,

  • výška: 83 cm,

  • hloubka: 26 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

přírodní

Barva zásuvek

popel

Provedení

Zásuvka

látka

Korpus

masiv

Další informace
Masivní dřevo je výjimečná surovina, která poskytuje pevný základ pro korpus nábytku. Jeho přirozená pevnost a odolnost zajišťují robustní konstrukci, která vydrží mnoho let intenzivního používání. Masivní dřevo se vyznačuje také krásnou povrchovou úpravou a elegantním vzhledem, což nábytku dodává prestiž a styl. Díky své výjimečné odolnosti poskytuje nábytek z masivního dřeva nejen spolehlivou oporu, ale také dlouhotrvající kvalitu, která obstojí ve zkoušce času. Je ideální pro ty, kdo hledají kvalitní nábytek, který dodá jejich interiéru šarm a charakter. Když investujete do nábytku z masivního dřeva, investujete do odolnosti, krásy a dlouhodobé hodnoty.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

10 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

12 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

86 cm x 28 cm x 30 cm

Hodnocení zákazníků

/regal-reg10-s-latkovymi-zasuvkami---prirodni---popelava-p-31171-1064-1064.html