Skříně pro děti a mládež

nalezených výrobků: nalezených výrobků: 0
řadit :
Sortowanie
výsledků na stránku:
status
cena
Cena
-
Velikosti

výsledků na stránku:

Úložný prostor je spojení slov, které budete určitě velmi často skloňovat ve všech pádech. Nikdy ho není dostatek a většinou doma chybí. Během života totiž nastřádáte celou kupu věcí nejen vy sami, ale také vaše děti, takže pro ně potřebujete mít ve vašem bytě dostatek místa. K tomuto účelu vám dobře poslouží mimo jiného nábytku také různě velké skříně.

Dětské skříně jako ideální úložný prostor pro cokoliv

Kam uložit dětské oblečení, hračky a další nezbytnosti? Přece do skříně. Pro své děti vyberete zajisté nábytek s nápaditým designem ve veselých barvách. Velmi dobře vypadá bílá barva nebo dekory v podobě světlého dřeva. Tmavým barvám se raději vyhýbejte, hodí se více do obývacích než do dětských pokojů. Tam by působily zbytečně elegantně. Dětský pokoj má být pestrý s dynamickým nábojem, který bude vystihovat dětské dovádění a hravost. Elegance patří jinam.

Dětské rohové skříně šetří místo v pokoji

Pokud máte v dětském pokoji nevyužitý kout a tušíte, že mu něco chybí, pořiďte dětskou rohovou skříň. Je to ideální a dostatečně velký úložný prostor, který vyplní dosud nevyužívané místo. Dětské rohové skříně nabízíme ve světlém odstínu dekoru jasan v kombinaci s další barvou - růžovou, světle zelenou či oranžovou. Pokud se vám líbí pouze jednobarevná skříň v dřevěném dekoru, není problém si takovou u nás objednat.

Velkou výhodou rohových skříní je, že šetří místo, kterého se velmi často nedostává. Dětský pokoj má jen omezené rozměry a vměstnat do něho všechny skříně, regály a komody včetně psacího stolu může být leckdy pořádný oříšek. Dětská rohová skříň šikovně využívá kout, který zabydluje a kout již nevypadá tak opuštěně.

Dětské skříně levně

Nemusíte mít k dispozici velkou finanční částku, abyste pořídili do dětského pokoje vhodný nábytek. Dětské skříně lze koupit i levně. Pravděpodobně nebudou z masivu, protože přírodní dřevo je drahý materiál. Ale i laminované desky vypadají velice dobře. Důležité je prvotřídní dílenské zpracování a kvalita práce se promítne do celkového vzhledu dětské skříně. Nepochybně vás na první pohled zaujme zajímavý design. A s tím si umějí návrháři nábytku výborně vyhrát - jejich nápady jsou neotřelé a plné originálních prvků.

Dětské skříně levně pořídíte i v internetovém obchodě Nábytek Bogart. Naše nabídka myslí na každého zákazníka, tedy i na toho s omezeným finančním rozpočtem. Přitom se jedná o kvalitně zpracovaný nábytek, který vám a vašim dětem bude určitě sloužit po dlouhou dobu.

Dětská šatní skříň

Děti rostou jako z vody a neustále je třeba jim pořizovat nové a nové oblečení. Pochopitelně i pro jejich oděv potřebujete mít v dětském pokoji vhodný úložný prostor. Jako nejideálnější se jeví dětská šatní skříň, která disponuje policemi schovanými za dvířky, šuplíky i tyčí na zavěšení ramínek s oblečením. Nemáte-li velkou místnost, volte možná raději posunovací dveře u dětské šatní skříně, protože šetří místo. Díky kvalitním pojezdům na kolejničkách se výborně otevírají a opět zavírají na jeden pohyb rukou. Nemusíte mít proto obavy, že by se vám oděv do šatní skříně špatně ukládal, místo pro manipulaci je dostatečné.

Mezi nepostradatelný nábytek, který opravdu v domácnostnosti chybět nemůže, patří jednoznačně skříně - prostorné s dostatečným úložným místem. Využijete je nejen v obývacím pokoji, ale také v obytné hale, na chodbě, v koupelně a pochopitelně také v dětském pokoji. I děti potřebují mít svůj prostor, do kterého si budou ukládat oblečení, hračky a další nezbytnosti, jež používají.

Dětské skříně z lamina, nebo přírodního dřeva?

Skříň do dětského pokoje musí být v první řadě praktická se zajímavým designem, který se bude dětem líbit. Většinou se jim zavděčíte veselými a optimistickými barvami. Tmavé odstíny přenechte jiným místnostem a svým dětem vybírejte nábytek raději ve světlých barvách. Chybu neuděláte, když zvolíte dětskou šatní skříň v bílé barvě nebo ve dekoru světlého dřeva. Zajímavě vypadá například také dub sonoma, jenž patří v současné době mezi velmi oblíbené dekory. Ostatně se stačí podívat na nabídku, již je na trhu, abyste poznali, co je zrovna v dnešní době moderní.

Volit můžete i skříně z laminovaných desek, které se do dětského pokoje výborně hodí. Jsou odolné, lehce se udržují v čistotě a pěkně vypadají. Dětské skříně z laminovaných desek vám neudělají průvan ve vaší peněžence, a přesto pořídíte nábytek, který bude zajímavým bytovým doplňkem v pokoji. Pro jejich výrobu se používají dřevotřískové desky, přičemž laminování je už finální povrchovou úpravou dekorativním papírem impregnovaným melaminovou pryskyřicí. Nevýhodou skříní z laminovaných desek je jejich vyšší hmotnost. Ale vzhledem k tomu, že se skříní se často nepohybuje, je tento nedostatek vlastně zanedbatelný.

Dražší a luxusnější alternativou jsou dětské skříně z masivu. Máte-li ve stejném designu zařízený celý pokoj, pak není třeba váhat ani s nákupem skříně pro děti. Dřevo je přírodní materiál, jehož kvality ověřil čas. Dřevěné skříně jsou náročnější na údržbu, je třeba je pravidelně ošetřovat vhodným čisticím prostředkem, aby jejich užitné vlastnosti zůstaly zachovány po celou dobu životnosti. Skříně se pak ale odvděčí hezkým vzhledem po dlouhou dobu.

Proč vybrat šatní skříň s posuvnými dveřmi?

Nemáte-li dostatek prostoru v místnosti, pak se zkuste porozhlédnout po skříni s posuvnými dveřmi. Většinou disponují pohodlný otevíráním na kolejničkách, takže stačí jeden pohyb rukou, abyste dveře otevřeli. Tím se vám naskytne dostatečný prostor pro manipulaci s věcmi uvnitř skříně. Stejně snadno dveře opět zavřete. S posuvnými dveřmi se vyrábějí nejen šatní skříně s policemi a praktickou tyčí na ramínka s oblečením, ale také skříně na hračky, knížky a další nezbytnosti dětského pokoje.

Skříně s policemi nebo šuplíky?

Skříně s posuvnými dveřmi jsou perfektní alternativou klasických dveří, které se otevírají do prostoru. Pokud bojujete s bytě s nedostatkem místa, jsou takové dětské šatní skříně ideálním řešením. Pravděpodobně budete nejčastěji volit kombinaci polic se šuplíky, která se jeví jako nejvýhodnější pro uložení oblečení i hraček. Do šuplíků skříně snadno úhledně naskládáte čerstvě vyprané prádlo nebo ponožky, hodí se ovšem i pro uložení různých drobností, které děti postupem času nasbírají.
/skrine-pro-deti-a-mladez-c-1110.html