Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 47 cm,

  • hloubka: 42 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva čelní části

lesk

Barva přední části

dub castello

Barva korpusu

dub castello

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Typ přední části

reliéfní

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s reliéfním čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Reliéf na přední části nábytku je nejen krásný, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s reliéfem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

Typ předních částí

hladký

Další informace
Objevte eleganci a funkčnost hladkého čela nábytku. Její neobvyklý design dodá vašemu interiéru třídu a estetiku. Hladké čelo znamená také praktičnost - snadno se čistí a udržuje v perfektním stavu. Bez viditelných úchytek a ozdobných prvků poskytuje nábytek s hladkým čelem minimalistický a harmonický vzhled, který se dokonale hodí k různým designovým stylům. Ať už dáváte přednost modernímu nebo klasickému interiéru, hladké čelo nábytku bude tou správnou volbou.

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

umělá hmota

Zadní strana

deska HDF 3 mm

Vybavení

Počet dvířek

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

15 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

72 cm x 10 cm x 54 cm

Hodnocení zákazníků

/skrinka-jednodverova-adagio-08-z-ryflowanym-detalem---dub-castello---bily-lesk-p-153439-1064-1064.html